- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Gondolod nem próbáltam meg?
A szokásos görény stílus: telefonban letagadja magát, más néven mutatkozik be, satöbbi. Mindezt az ország másik feléből. 9k miatt pedig sajnos nem éri meg a nagyobb fáradságot, és ezt ő is tudja szerintem. Bár volna kedvem elhelyezni pár lila foltot a szeme alatt. Végső esetben pár ezret vissza lehet hozni ha eladom a procit, meg az alsó burkolati elemet ami a lappal jött, a gépet magát is szét lehet bontani alkatrésznek, de a cél nem ez, hanem egy működő gép. És a szomorú helyzet az, hogy a Vaterán sem tudok garantáltan működő lapot venni, kipróbálásra semmi sansz.szerk.:
tototos: Ezt nem értem egészen
Van maga a zsanér, ami egyrészt alul rá van csavarozva a gép alsó részére, másrészt fölül bele van csavarozva a fedél belsejébe. Ahhoz hogy ezeket a csavarokat ellenőrizd, le kell szedned vagy a kijelző burkolatát, és/vagy az alsó rész burkolatát. Zöld? 
Aktív témák
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Van maga a zsanér, ami egyrészt alul rá van csavarozva a gép alsó részére, másrészt fölül bele van csavarozva a fedél belsejébe. Ahhoz hogy ezeket a csavarokat ellenőrizd, le kell szedned vagy a kijelző burkolatát, és/vagy az alsó rész burkolatát. Zöld?