Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
Atlantis #1398 üzenetére
Azt hiszem megeresztek egy kérdést a legendás hazai IBM support felé, ha valakinek, hát nekik tudniuk kell ha változás volt ezen a téren. Szerintem ez nem lehet klasszikus értelemben vett hiba.
Még egy kérdésem volna, elsősorban Shadowfaxhoz: neked mennyit bír akksiról a t43? Nekem így első teljes lemerítéskor kb 2 órát, nagyon lájtos netezgetéssel, visszavett fényerővel, kikapcsolt antennákkal, közben hosszabb szünetekkel. Ez nem tűnik valami soknak, bár nem tudom, lehet hogy ez az alap battéria pakk ebben a méretben ennyit tud és kész? Amit még furcsállok, hogy iszonyat lassan tölti vissza. Két óra alatt jutott el 80 %-ra, és azt írja hogy a maradék 20% feltöltése még újabb másfél óra lesz. Ez mindig ennyi lesz, vagy ez most csak a töltő hiperintelligenciájának a megnyilvánulása?
Atlantis: Milyen cad-et használsz? Ez a ''Pro Engineer'' ez maga a márkanév? A korrekt vga a 3d-s renderelésekhez kell csak, nem? És mi számít nálad korrektnek?
Aktív témák
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest