Aktív témák
-
amargo
addikt
Hmm, nekem kb 4órát visz el az aksi netezgetés olvasgatás.. a fényerő kicsit van vissza véve, ha kökeményen megdolgoztattom, akkor kb 2óra.. szerintem a te procid állandóan morog ezért megy a ventid is stb.
A feltöltés majd 1órát vesz igénybe, de volt már olyan, hogy 1,5óra is volt, nem értem én sem. Hogy miért. -
divergens
tag
hi
erre a legendás hazai supportra én is kívánics vagyok, elszált a gyári ram gépemben..ami nagyon hiányzik nekem..sokkal gördülékenyebb volt a rendszer
anno pont ezek miatt válsztottam ezt a márkát, a megbízhatóság miatt..mivel külföldön vagyok nem nagyon fér bele sok hiba, hát beütött eddig nagyon bíztam benne..nagyon remélem nem hagy cserbeaz összes házim stb..gépen volt/van..megmondm öszintén nagyon besz@rtam, de szerencsére sikerült megoldani problémát..az összes tanulmánnyaimmal kapcsoltos dolog, plussz németországi cuccaim voltak a gépen, és egyszer csak netezés közben, kifagyott a cucc, eddig soha nem volt ilyen gondom, meg is lepődtem..
mivel egy szük hónapot leszek otthon és le kell viszgáznom meg házikat megcsinálnom, nem sok időm lessz a gariztatásra..nagyom bízom a gyorsaságban..
nekem egy kb 2 éves t41em van ezt hibát leszámítva nem igazán tudok rosszat mondani, talán egyedül az driver ami pixelhibát okozott..de biztos van rá megoldás..én egyszerűen unistaláltam..azóta nem volt kedvem a témával foglakozni..
a hangal nagyon elégdett vagyok főleg p805d procis asztali gép utáncsak vinyó hangját hallom..igaz felette egy kicsit meleg gép, de amugy is fázos vagyok..néha szoktam melegedni melette
nekem a fancontrol meg nhc összeakadt..
[Szerkesztve] -
djDanee
csendes tag
Hello Yaye! Olvasva a hozzászólásaidat eleinte gondoltam nem mondok véleményt,mert talán még nem elég régen vagyok tulaja egy T43nak, de aztán megnéztem a videot is amit készítettél (amin ledöbbentem). Én pár hónapja vásároltam egy T43-ast, használtan. Szintén 15'' a kijelzője, eddig nem figyeltem fel a tetejének horpadás képességére, de most próbára tettem az enyémet (azért nem álltam rá
). Bár az enyémnél is belehet nyomni a közepét, messze nem olyan mélyre mint a tiedét, kb fele annyira. Ez engem nem zavar, ettől szerintem a gép még masszív és jól összevan rakva, bár mint mondtam az enyém horpadása csekély a tiedéhez képest.
Az aksi: az én gépem használt, lassan másfél éves. Ha egy MSN és egy Delphi fut visszavett fényerőn, akkor 3 órát megy, terhelt állapotban 2 órát húzza ki az aksi. A feltöltést én is lassúnak vélem.
Az általad említett zajokat nem tapasztaltam, egy ventillátorom betegeskedik, nagyon alacsony fordulaton búg, de ezt csak bekapcsoláskor, hidegebb környezetben kb 5 másodpercig produkálja, majd elhalgat és innentől kezdve a gép nagyon csendes (kivéve az optikai meghajtót).
Usb-ből énis elbírnék többet is, de ha feltétlen szükséges akkor egy passzív hub segít megoldani a gondot.
Összeségében 3 hónap használat után teljesen megvagyok elégedve a géppel, a teljesítményével is és a strapabíróságával is. Design nekem nagyon bejön. Sőt, mulatságos amikor egy előadás alkalmával előveszem, sokan gondolják mit akarok ezzel a kockával, közben nem tudják mi lapul a dobozban...
Remélem hasznos volt a hozzászólásom, nekem ez a véleményem. Ha tudok segíteni valamiféle összehasonlításban még, szívesen teszem! Üdv. -
Shadowfax
addikt
Az akkuidővel kapcsolatban idézem önmagam: [link]
De az én gépem 14.1''-os, GMA900, és 1.86 Ghz. A nagyobb képernyő, az erősebb VGA és proci sajna többet fogyaszt. De szerintem az NHC-vel növelheted az akkuidőt.
Ja, s lecsekkoltad az akkudat? Nem érintett a visszahívásban? [link]
Amúgy milyen energiagazdálkodási sémát használsz? -
Atlantis
veterán
Igen a Pro Engineer maga a ''márkanév'', bár hogy így nevezze valaki...
Korrektnek meg az számít, ha nincs akadás.Elsősorban a rajzkörnyezet kritikus, ha egy VGA-proci páros ott bírja, akkor modelltérben sincs baja, csak legyen megtámogatva legalább 2GB memóriában.
Egyelőre notebookban csak a 17''-os dögnagy gépekben van olyan VGA, ami simán bírj ezt. Azokat leszámítva maradnak az eleve CAD-re szánt gépek, amikben FireGL, ill. Quadro kártya van. Ilyenek pl.: az IBM Txxp gépei, amik szerintem összességében a legjobbak a kategóriában, bár iszonyatosan drágák.
Asztali gépben már a közepes ''játékkártyák'' is bírják a tempót, persze ez mind attól függ, milyen elemszámú összeállításokkal dolgozol.
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX G713RC-HX180
- Acer Predator Helios 300 (felújított)
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged