Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Integra

titán

válasz Napfénysüti #10062 üzenetére

az a baj, hogy megszoktam. baromi sokat látni rajta. és anno a clevo 3 éve is erős vasat adott 3 kilóért ezzel a kijelzővel. ok, anyaghasználatban egy hulladék, most már belátom, de akkoriban még a thinkpadek árai hasonló hardverre elérhetetlenek voltak.. szervízről ne is beszéljünk, mert a notebook.hu.. agyrém. na mindegy. pedig a srácok rendesek, nem velük van a baj.

olyan ez, hogy megszoktam a pda-m, amiben sony 480x640-es kijelző van, ezek után váltsak valami okostelóra ami kiváltja a pda-t és a gps-t is ami nem tudja ennek a kijelzőnek a tudását? nehezen akarózik:( várok még amoledre meg jó felbontásra.
    de az ár miatt lehet, hogy megpróbálkozom ezzel az 1440x900-as történettel és inkább t400 felé hajlok a t500 helyett.
    az is lehet, hogy gyengébb t400-at nézek és idővel építek mellé egy m-atx alaplapos gépet komolyabb feladatokra meg játékra, mozira.
    de noteszt mindenképpen kell valamit vennem.

igazából az az sl500 is elég jó, amit csajszival vetettem, csak hát a t az t.. ez van, hülye sznob vagyok ilyen téren:(:DDD

Aktív témák