- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
Tehát kaptam egy Vista Buzinesz- t, de ezt nem tudom a kezemben tartani ,szűz (azaz nem módosított) dvd formában.?
Ez egy OEM Vista. Mit nevezel szűznek? Az OEM tartalmazza a Vista-t, valamint minden drivert, ami az adott géphez kell. Ettől még ugyanúgy szűz marad.
Itt annyi csavar van, hogy a driveren kívül egy tonna egyéb program is bele van téve.
De a legújabb Recovery programban (ha a rejtett partícióról állítod helyre a rendszert) beállítható, ezekből mit akarsz telepíteni.Akkor ez olyan mintha egy telepítőt indítanék el ?
Lásd előbb. Te egy komplett, eredeti Vista-t kapsz, annak a telepítője fut le a háttérben, csak sok minden be van állítva, hogy ne kérdezzen rá. (Ún. unattended install mód.) -
Shadowfax
addikt
Én azért szeretném kiírni a drivereket, vistát egy cd -re.
Attól, hogy kimásolod a gépről az OS-t tartalmazó mappákat, még nem tudod helyreállítani a rendszert. Ezért írtam, hogy a Recovery lemezeket kell elkészítsd.
A drivereket külön kimásolhatod (C:\Drivers), de sok értelme nincs, mert a Lenovo weboldalán fent vannak a frissebbek.Mert ha egyszer mondjuk telepíteni akarok ,kihagyva a sok reklámprogramot a gépemről,
A merevlemezről (ha meghagyod a rejtett partíciót) csinálhatsz ún. custom restore-t, amiben kiválasztod, melyik programot akarod telepíteni, melyiket nem.* Recovery CDk-ről ugyanezt nem tudod megcsinálni.Másik út: nLite programmal készíthetsz egy saját, tiszta, finom Vista (ha van, XP) rendszert DVD-re, ami csak azt tartalmazza, amit szeretnél.
*Többieknek: ez az opció az R&R 4.2-től van csak, azelőtti verziók nem tudják.
-
Shadowfax
addikt
Nem ezt a mondatot nem értettem, de mindegy.
Szóval: valószínűleg csak az első recovery lemezt írtad ki, ez az ún. boot CD (amit nem értek, hogy miért DVD-re írtad, mikor szóltam, hogy 1 CD és 1 DVD-re lesz szükséged, no sebaj, max. nem fog bootolni róla).
Valószínű, hogy valami gebasz volt a kiírásnál, ezért azt javaslom, írj egy levelet a szerviznek, hogy a Recovery lemezeket nem tudtad elkészíteni, ezért küldjenek neked. (Meg kell írd a gép típusát, szériaszámát is.) -
Shadowfax
addikt
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Outlaws + Handful of Missions: Remaster teszt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- LEGO klub
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Társasjáték topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest