Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• sssent

senior tag

válasz Zola_ #925 üzenetére

>>Milyen ThinkPadek lesznek itt 1-2 éven belül?<<

Egyszerűen ibm logó nélküliek. Legalábbis bízom benne. A minap egy X60-ast volt szerencsém kicsit taperolni. Olyanokkal volt bajom, mint a thinkvantage meg egyéb gombok design-ja, benyomorított windows gombok, egérgombokról eltűnő piros kék csíkok, befeketedett funkciógombok, szóval ilyen csupa kétségbeejtő hiba :D Pedig tényleg próbáltam belekötni, ha már csak a nyálam csorgathatom utána egyelőre, de a design-t leszámítva (amire talán csak én fintorgok) szerintem teljesen rendben van az a gép x31-hez képest. Hogy mennyire megbízható, arról majd 2-3 év múlva lehet beszélni.

Azért mindig lesz egy réteg, aki hajlandó a minőségre költeni akár gyengébb teljesítmény mellett is. Erre építve csak nem akarják lenovoék sem elsorvasztani az olyan jól bevált T és X szériákat. Az R és Z jövője felől már nem vagyok ilyen bizakodó. Könnyen lehet, hogy azt lesüllyesztik a ''kettőötvenért legyen gyorsabb, mint az asztali'' célkitűzéssel vásárolni induló közönség igényeinek megfelelően. Nagyon sokan fikázzák a szegény R szériát az ár-teljesítmény arányáért ebben a szegmensben, pedig szerintem nagyon jó kompromisszum annak, akinek T-re nem futja, és a hordozhatóság annyira nem kritikus. Azért reméljük a legjobbakat.

Aktív témák