Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• kiraly45

csendes tag

válasz Shadowfax #3760 üzenetére

Köszi a linkeket! Kipróbáltam mindent Vistával. Úgy van, ahogy írod, a "Create Recovery Media" valóban készít 3 DVD-t, az első a rendszerindító a másik kettő pedig adat a visszaállításhoz. Szerintem ez így mégsem telepítés, egyszerűen helyreállítja a Vistát a gyári telepítési partíciókkal együtt. Ez ugyanaz, mintha kimentettem volna a rendszerpartíció(ka)t és azt visszatenném. Én az Acronis True Image programot használtam másik gépen erre. Így viszont nem lehet magamra szabott telepítést végezni. A visszaállítás nem egészen úgy ment, ahogy leírják. Először az operációs rendszert szeretné visszarakni a program, de azt hiába kerestem. Erre akkor NO-t kell klikkelni és utána kéri a Product Recovery Disk sorozatot. Ez már visszateszi az eredeti állapotot.
    Próbáltam magyar Vista SP1-es telepítőt, de majdnem a végén leakadt a telepítő. A laptop hátulján levő kulcs úgy tűnik, hogy jó, biztos aktiválni kell utána, ha esetleg így telepíteném.
    Meg fogom próbálni, mert a géphez adott Vista alapból angol és magyar MUI pakkot használnak hozzá.

Aktív témák