Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• kurcsics

csendes tag

válasz Joe_Black7 #3289 üzenetére

Egyáltalán nem kicsik a betűk, ikonok stb. az sl300-on. Az előző gépén egy 15" volt de nem veszem észre, hogy nagyon kicsik lennének a betűk.
    Nekem a billentyűzet középen nem hajlik be, a jonn felső sarokban a home, end gombnál lehet egy kis lötyögést érezni, de nem zavaró szerintem.
    a tapipad mérete és érzékenysége is jó, de a legjobb a trackpoint, ha használnom kell, akkor azt használom nem a tapipadot.
    Vista, XP felment rá gond nélkül. Az új de még béta, vagy még az sem(build 7000) majdnem mindent felismert azonnal, a vistás driverek az ACPI és a funkció gombok kivételével mind lehetett használni. De hát még meg sem jelent a win7, majd lesz később arra is driver.
    A a CPU ventilátor állandóan megy, talán egyszer volt, hogy win elindulása után elhalgatott egy darabig.
    CPU hőmérséklete netezés közben 30-33°C, HDD 40°C
    A kijelző fényereje nagyon jó, még kint is jól használható, meglepődtem milyen jó ez a LED-es világítás.
    A gép fogyaztása nálam 13W, közepes fényerővel, wifi-vel, kikapcsolt bluetooth-val, netezés közben. Sikerült levinni 10 alá is, de ekkor már nagyon levettem a fényerőt.
    Az USB portok szerintem elég rossz helyen vannak, egy nagyobb mp3 lejátszót már nem lehet bedugni.

Ha valami még eszembe jut írok még.

Aktív témák