Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Aktív témák
-
kurcsics
csendes tag
válasz
Joe_Black7 #3289 üzenetére
Egyáltalán nem kicsik a betűk, ikonok stb. az sl300-on. Az előző gépén egy 15" volt de nem veszem észre, hogy nagyon kicsik lennének a betűk.
Nekem a billentyűzet középen nem hajlik be, a jonn felső sarokban a home, end gombnál lehet egy kis lötyögést érezni, de nem zavaró szerintem.
a tapipad mérete és érzékenysége is jó, de a legjobb a trackpoint, ha használnom kell, akkor azt használom nem a tapipadot.
Vista, XP felment rá gond nélkül. Az új de még béta, vagy még az sem(build 7000) majdnem mindent felismert azonnal, a vistás driverek az ACPI és a funkció gombok kivételével mind lehetett használni. De hát még meg sem jelent a win7, majd lesz később arra is driver.
A a CPU ventilátor állandóan megy, talán egyszer volt, hogy win elindulása után elhalgatott egy darabig.
CPU hőmérséklete netezés közben 30-33°C, HDD 40°C
A kijelző fényereje nagyon jó, még kint is jól használható, meglepődtem milyen jó ez a LED-es világítás.
A gép fogyaztása nálam 13W, közepes fényerővel, wifi-vel, kikapcsolt bluetooth-val, netezés közben. Sikerült levinni 10 alá is, de ekkor már nagyon levettem a fényerőt.
Az USB portok szerintem elég rossz helyen vannak, egy nagyobb mp3 lejátszót már nem lehet bedugni.Ha valami még eszembe jut írok még.
Aktív témák
- MSI Cyborg 15 A13V gamer laptop (garis) - PS5 beszámolok!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- Dell G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, makulátlan állapotban, bővítve 24gb ram/1TB SSD
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest