Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Zola_

tag

válasz indianka #1284 üzenetére

Hasonló választás előtt voltam néhány hónapja. :)
    Akkor azt tapasztaltam, hogy a HP is nagyon jó, de negatívum a hangerőszabályzó hiánya, és pozitívum a firewire csatlakozó (ha használnád), ezen kívül egy kicsit vékonyabb és könnyebb. A HP wifi-ből csak a gyári mini PCI bővítést eszi, ez kb. +16e forint, hacsak nem elégszel meg egy gyengébb vételi erejű PCMCIA kártyával.
    Ezzel szemben a ThinkPad trackpointja jobban használható, gyári wifi-je van, jobb az LCD merevítése, fém pántjai vannak, és praktikus ThinkLight éjszakai fénye. Nem baj, ha op.rendszer nélkül veszed, a netről mkinden progi és legfrissebb driver letölthető hozzá. (még bios is) Szóval én inkább IBM-et választottam, és nem bántam meg, íme néhány érv mellette: [link]
    Az akkuról: Ha PentiumM-el veszed, az olyan mintha lenne egy pótakksid a CeleronM-hez, mert kb. másfélszer többet bír. Ezt is tapasztalatból tudom, mostmár PentiumM-es gépem van. :) Az általad linkeltnél van egy 12e-vel drágább DVDmultival, de megéri, mert +20GB, és 5400rpm, azaz gyorsabb vinyo. [link]
    Még egy dolog, a DVD multiban nagy pozitívum a DVD RAM, ahogy Flashcash is írta, de ha jól tudom a dual layert nem tudja, viszont a HP igen, ha ez egyáltalán fontos.

• Flashcash

Közösségépítő

válasz indianka #1284 üzenetére

Ha fontos az hogy mennyit bír akkumulátorról a gép akkor mindenképpen a Pentium M-el szerelt harmadik gép a legjobb választás.

A DVD multi író azt jelenti hogy az író támogatja a DVD+/-R(W) és DVD-RAM szabványokat. A DVD-RAM lemezek a vinyóhoz hasonlóan írhatóak, nagyon jól használhatók rendszeres adatmentésre.

Aktív témák