Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OgreImre
senior tag
-
OgreImre
senior tag
válasz
philoxenia #26383 üzenetére
-
OgreImre
senior tag
válasz
philoxenia #26345 üzenetére
Lengyel sorozat már készült a regényből, imdb.
-
OgreImre
senior tag
Azt lehet tudni, hogy folytatható lesz a már megkezdett sztori, vagy kell mindenképpen az újra kezdés?
-
OgreImre
senior tag
válasz
d3tox1c #23647 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor a Witcher 1 indul a könyvek után, tehát nincs átfedés. A sorozat pedig a könyveket dolgozza fel, (nem tudom mennyire spoiler)
"érdekes" időugrálásokkal. Ha nem olvastam volna a könyveket akkor nem biztos, hogy értettem volna, hogy mikor melyik idősíkban vannak éppen. -
OgreImre
senior tag
Nálam 1. 3. 2. a sorrend. De lehet csak azért mert az volt az első. @GypsFulvus2 által szépen megfogalmazott hangulata volt nagyon magával ragadó.
-
OgreImre
senior tag
Ez is egy olyan szakma, hogy befejezni sosem lehet, csak abbahagyni a projektet. Mindig lenne valamit reszelni rajta.
-
OgreImre
senior tag
Nézem, 50 új hozzászólás, mondom mi van, kijött a nextgen patch? De nem. Hanem egy nagyon színvonalas értelmes társalgás jött létre a különböző vélemények ütköztetésével, sajnos manapság ritkaság a fórumokon.
-
OgreImre
senior tag
Várok a PS5 peccsig, a 1080ti 4K-ban kevés lesz szerintem a nextgenhez. Csak nehéz a várakozás. Lehet addig nekiugrok megint a W1-nek..."Imádkoztál már ma?"
Kövezzetek meg, de a sztori jobban tetszett mint a W2-nek.
-
OgreImre
senior tag
válasz
Ted_Beneky #19546 üzenetére
Dandeliont ugyanaz a színész játssza mint a 2002-es Wiedźmin (The Hexer) lengyel sorozatban. Triss pedig legalább vörösesbarna hajú
-
OgreImre
senior tag
válasz
Ted_Beneky #18846 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy a regényekben barna (gesztenyebarna :S) haja volt Trissnek. De lehet már rosszul emlékszem.
-
OgreImre
senior tag
Én most fejeztem be a regényeket.
Elkezdtem nézni a lengyel 2002-es sorozatot.
Ha befejezem akkor nekiállok a Witcher 3-nak. 1. és 2. már megvolt.
Remélem kitart a 100-200-300 órájával az őszi Netflix sorozatig.
Már most hiányzik. -
OgreImre
senior tag
Most olvasom a könyveket, a harmadiknál tartok (Tündevér). Előtte már végigjátszottam a Witcher 1-et és a 2-őt. Most már először befejezem a könyveket, csak utána állok neki a Witcher 3-nak, ne keveredjenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- Biliárd és snooker topik
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nintendo Switch
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest