Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
42861
senior tag
Sziasztok. Úgy néz ki megint beakadt egy küldi. Novigrad, zárt város 1 a címe. A harmadik tagot kéne előkeríteni, Lussi-t. Azt írja a körözvény, hogy a híd melletti templom-szigeten bújt meg. A keresési terület a hídra mutat, de ott nincs senki. Ez azért is érdekes, mert ahány walkthrough vidit néztem youtube-on, mindnél ott várakozott a csajszi a hídon és csak le kellett szólítani.
Most akkor merre tovább? Meditálás volt, mentés, visszatöltés is. Nem dobta be. Valahol tényleg a szigeten kéne őt keresni?
-
-
42861
senior tag
Sziasztok. Van egy küldetés, amit nem tudok befejezni. Nehéz idők a címe. Az utolsó lépés az lenne, hogy vigyek el egy levelet egy kovácsnak. A levél nálam, de semmi opció a kovácsnál. Ez lenne az:
Itt a kovács..
De semmi opció nála, hogy átadjam a levelet. Csak a szokásos pontok.
Ismerős valakinek ez a küldi? Valamit rosszul csináltam, vagy csak simán bebugzódott?
-
42861
senior tag
Sziasztok. Nemrég értem az alapjáték sztorijának végére, jó 85 óra lett. A GotY kiadás van meg, így mentem is tovább a DLC-s sztorira. A Blood & Wine-t kezdtem el. De most látom, hogy ez a második DLC. Van valami folytatólagos sztoriszál az alapjáték-DLC1-DLC2 között, vagy mindegy melyik kieggel kezdem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest