Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LG LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BüszkeeSAAAS
tag
válasz
leroyclub #13032 üzenetére
A farkas iskola felszerelései nem egészen azok voltak.....?
miért is nem? MADE IN CHINA
A farkas iskola cuccai is akár csak a többi iskoláé fokozatosan fejleszthetőek így az alap cuccokat már tudod 14. szinten is hordani, de Kaer Mohren-be csak a fő szálon haladva juthatsz el először, szóval ha még nem tartasz ott a történetben, addig nincs rá mód (megjegyzem a farkas cuccok kinézetüket tekintve valóban vagányak,de inkább már "csak" a legfejlettebb és az alatt szinten Lvl. 29-34). Hatékonyságban szinte egyformák az iskolák tárgyai szó szerint inkább a stílusukat tekintve térnek el pl.aki a jelekre gyúr annak a griff szerkó ajánlott . Ha a kinézet számít érdemes a DLC páncélokat megtekinteni nekem nagyon bejött a Skellige és Temeria Armor set utóbbi már 4-es szinttől elérhető ,de az előbbi is 16. szinttől már hordható.
Szóval 1. körben el kell dönteni mi számít jobban, a megjelenés vagy a gyakorlati előnyök, nekem nem volt kérdés mindig azt választottam ami jobban tetszett még akkor is ha a tulajdonságai gyengébbek voltak. Színezni meg szerintem már csak a B&W kiegészítőben lehet,de előfordulhat,hogy tévedek. ...
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- svajcsik18: email csere
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Robotporszívók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 27" P2720D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI 1 év gari - 3db elérhető!
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest