- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atainprison
senior tag
válasz
TazLeacher #12838 üzenetére
Az első linkelt buildhez 127 pont kell, de nem is ez a lényeg, az csak egy példa volt arra, hogy NG+-ban sokkal jobb buildeket lehet összerakni (ergó sokkal erősebb lesz Geralt), mint a sima játékban (az én kedvenc buildemhez pl: 142 pont kell).
De ok az rendben van, hogy valaki már NG+ 1/4-nél össze tudja rakni a kedvenc buildjét (mindenkinek más a játékstílusa), és onnantól úgymond nem fejlődik (legalábbis képességek alapján), ettől függetlenül full marhaságnak tartom ezt: "ez egyértelműen azoknak a szo*atása, akik rendesen toltak időt a játékba. A játék (NG+) végére lényegében ugyan olyan karakterünk lesz, csak engem azzal jutalmaz a játék az előző 200 órámért, hogy én 14 szinttel magasabb ellenfeleket kapok." Az NG+ azzal "jutalmaz", hogy a játék elején már elég fullos képességeid vannak és ez által nem nehezebb, hanem sokkal könnyebb a játék (ha nem hiszed hasonlítsd össze Halálfutam nehézségen a két játékmódban a játék első 1/4-ét, mondjuk a Bárós küldi végéig). Pluszban meg ott van, amit már párszor leírtam, hogy sokkal többféle variációból rakhatod össze Geralt képességeit. Azt meg, hogy egy játék mit erőltet rád erőszakkal végképp nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- PR-Telecom
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Le Mans Ultimate
- Renault, Dacia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest