Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TheNewDawn #19850 üzenetére
Eeegen, a soddeni csatát én sem tudtam hova tenni a sorozatban.
Nézzük a részt, mondom asszonynak, na, mondom figyeljed, ő itt a Vilgefortz, a korszak legnagyobb, legerősebb mágusa, aki a thaneddi puccs során fél kézzel úgy lenyomja Geraltot, hogy hónapokon át legózzák össze utána a driádok. Erre jön Vilgefortz, egy huszadrangú katona fejbe vágja és véresen elterül, mint egy zacskó száraz füge. Ööö...
-
válasz
TheNewDawn #19843 üzenetére
A színesbőrű Fringilla, a berber Istredd és az indiai Vilgefortz mellett a Triss hajának árnyalatán való disputát kicsit túlzónak érzem.
-
válasz
GypsFulvus2 #19840 üzenetére
Igen-igen, a Fecske-tornyot és a Tó Úrnőjét nem is nagyon lehet összehasonlítani az Utolsó kívánsággal például, pedig csak 4, illetve 6 év telt el a megírásuk között.
-
válasz
TheNewDawn #19830 üzenetére
Ahogy punkt egy éve is értekeztük.
A 444-es írás szerintem is rendben van, mondjuk én mindennek örülök, amik witcher, szal, ha az akciós tesco újság végén lenne witche pár kockás képregény, annak is tapsolnék, szal én elfogult vagyok.
A castingban leginkább Yent nem értem. Persze ízlésbeli kérdésekben nem nyitunk vitát, de neki egy világszép varázslónőnek kellene lennie a szerepe szerint, ez a szegény színésznő meg úgy néz ki, mintha most jött volna a Mónika show, "megcsalt az uram az anyámmal" témájú adásából. -
válasz
user112 #19807 üzenetére
Minden nem witcher felszerelés, amit nem használsz, vagy van nála jobb, erősebb eladható/szétbontható. A spécibb felszereléseket én pusztán gyűjtői szenvedélyből meg szoktam tartani a tároló ládában, aztán, amikor megvan a házam, ki lehet állítani.
Witcher felszereléseket nem érdemes eladni, mert továbbfejleszthetők. -
válasz
user112 #19800 üzenetére
Kovácsnál szét lehet bontatni alkotórészekre némi pénzért, ami azért jó, mert később felhasználhatók és nem foglalnak helyet (nincs tömegük a játékban). A nem witcher cuccokat legegyszerűbb eladni, a legerősebb, legjobb tulajdonságú acélkard, ezüstkard az, amit érdemes magadnál tartani,ha használod, de minden más felesleges. Legyen nálad pár db fegyver- és páncéljavító szett, aztán annyi, nem nagyon kell több fegyvert magadnál tartani.
-
válasz
TheNewDawn #19778 üzenetére
Jajja, ott a kikötőben nekem is mindég megremeg a kezem az egéren.
-
Én is így vagyok ezzel, bár idén ősszel rászántam magam, hogy összetákoljam a szétmodolt Obliviont, és azzal is játszottam egy 150 órát, illetve a téli szünetben minden évben végigtolom hagyományosan a Skyrimot 150-180 óra keretében, de ezen kívül mindigawitcher
Sokat elmond, hogy Skyrimban is ~1.300 órám van és a Witcher 3-ban is, pedig 4 évvel később jelent meg.
-
-
-
válasz
tibaimp #19677 üzenetére
Graham mindkét esetben meghal, de ha őt viszed a toronyba, akkor megtörik az átok, Annabelle ismét ember lesz, és mindketten meghalnak, míg ha kiviszed a csontokat a szigetről, az átok akkor is megtörik, de a himlő lidérc elszabadul és terjeszteni kezdi a pestist - bár ennek a játék további részére tudtommal nincs kihatása. -
válasz
tibaimp #19651 üzenetére
Az őrök reakciója a bejutási kérelmedre azon múlik, hogy korábban a keresztúti fogadóban mi történt közted és az őrök között.
Ha meghívtad őket egy italra, akkor beengednek, ha beszólogattál nekik, de nem nyírtad ki őket, akkor fizetned kell nekik pár garast, ellenben, ha kinyírtad őket, akkor kénytelen leszel másik utat keresni. -
Két résznél járok, egyelőre tetszik, sokkal rosszabbra számítottam.
Ott mondjuk van egy kis kavarás - vagy alkotói szabadság, ez az első két részből még nem egyértelmű- hogy a sorozatból úgy tűnik, mintha Yennefer arethuzai képzése egyidőben lenne a cintrai mészárlással, pedig akkor Yen már 90 éves, és régóta nagyhatalmú varázslónő.
-
válasz
tibaimp #19575 üzenetére
1. Zoltannal és Roche-sal játszottál már? Thalerrel utánuk fogsz tudni.
2. igen, csak azzal a paklival játszhatsz, mivel a versenyt azért szervezik, hogy promótálják az új paklit
Ha szánsz elég időt a pakli összeszedésére, és gyakorolsz vele, elég ütős tud lenni, főleg a vihar, Cerys és a 3. körben a feltámasztás az, amiket, ha jól használsz, szinte bárkit meg tudsz vele verni.
-
válasz
TheNewDawn #19500 üzenetére
Cerysszel én is mindig bepróbálkozom, hátha jött vmi patch.
-
válasz
CriticalHit #19494 üzenetére
Én Win 7 alatt játszom, nincs vele gond, de szentem Win 10 alatt sincs.
-
21. szinten vagyok.
tibaimp: a küldiket szép sorban szoktam teljesíteni, néhány kivételtől eltekintve (pl. Kaer Morhen-i kincsvadászatok), így nem fejlődik túl a karakterem. A Skellige-i kérdőjelekkel túl sok XP-t nem fogsz gyűjteni, mert a legtöbbhöz elég 2-3 ekhidnát és szirént lenyilazni a víz alatt, aztán vinni a cuccot. DLC-ket is 32-34. szinten szoktam elkezdeni, a végére szoktam 46-48. szinten lenni, és akkor jöhet az NG+, és ott meg szépen fel 100-ig. Persze van néhány "nemszeretem" küldetés, amit hanyagolok, de azok úgysem adnak sok XP-t.
-
Egy "röpke" 120 órás kitérő után (leporoltam és végigtoltam újra az Obliviont) visszatértem a játékhoz. Most járok 80 óránál, megérkeztem Skelligere. Velen és Novigrad küldik szempontjából nagyjából 70%-on, kérdőjelek tekintetében 50%-on. Terveim szerint Skelligen nem hagyok most egy kérdőjelet se felfedezetlenül.
-
Sosem megyek játékokban achikra, ha a normál játékmenetben megvannak, akkor megvannak, de nem szoktam velük foglalkozni. Egyébként ezek nincsenek meg, a harci achik közül egyik sem illeszkedik a játékstílusomhoz, így erőltetettnek érezném megcsinálni
- Fejezd be a játékot „Csontzene és patakvér” vagy „Halálfutam” fokozaton.
- Fejezd be a játékot „Halálfutam” fokozaton.
- Szerezd meg az összes képességet az egyik ágon.
- Az Axii használatával kényszerítsd ellenfeled egy másik megölésére. Tedd meg 20 alkalommal.
- Ölj meg 10 ellenfelet az Aard jel használatával a mélybe taszítva őket.
- Hajts végre 10 hatékony ellentámadást sorozatban védekezés vagy sebződés nélkül.
- Gyújtsd be a Sárkányálom gázfelhőjét egy lángoló ellenféllel. Tedd meg 10 alkalommal.
- Okozz egyszerre vérzést, mérgezést és tűzsebzést egy ellenfélen. Tedd meg tízszer.
- Végezz 50 humanoid ellenféllel számszeríjjal, fejlövéssel.
- Ölj meg 2 szörnyet amire megbízásod van jelek, mutagének, olaj vagy bomba használata nélkül.
- Ölj meg 3 ellenfelet saját nyílvesszőjükkel!
- Gyűjtsd össze az összes elérhető ofieri páncélt és lószerszámot, és legalább egy ofieri kardot!
- +6 rejtett achi -
-
válasz
Hokunda #19309 üzenetére
Igaz, több lépésben, de ez is dimeritiumból készül, és sokkal olcsóbban jössz ki, ha nem a kovácstól veszed az összetevőket, hanem magad viszed. A munkadíj már magában nagyon borsos, a Nagymesteri Medve szett, valami 80.000 arany úgy, hogy szinte minden hozzávalót én vittem.
-
válasz
Hokunda #19300 üzenetére
Dimeritiumot ládákból tudsz szerezni a városokban, falvakban, illetve ha boszorkányvadászokkal kerülsz összetűzésbe, akkor el tudod tőlük szedni a bilincseiket, amit a kovácsnál szétszedethetsz.
Készíttetni is lehet kovácsnál, finomított dimeritium érchez meteorezüst és sötétacél szükséges. Persze ezeket is be kell szerezni.
Általánosságban a játék során érdemes mindent összeszedni és vagy eladni, vagy a kovácsnál szétbontatni, később jól fognak jönni. -
válasz
Ted_Beneky #19265 üzenetére
Van egy hónapos próbaidőszak.
-
válasz
tibaimp #19249 üzenetére
Nem, jellemzően általános lapokat kapsz, ha játszol velük, de minden lapot érdemes begyűjteni, tehát, ha találkozol kereskedőkkel, kocsmárosokkal, azonnal vegyél meg tőlük minden eladó lapot, és ha van rá mód, játssz velük, szintén a pakli bővítése miatt.
Ha nem játszol a báróval mielőtt meghal/elmegy, akkor a Visszatérés a Görbelápra küldi után az egyedi lapját megtalálod a nappalijában. -
válasz
TheNewDawn #19210 üzenetére
Túlzó reményeket ébresztesz a kollégában.
-
válasz
Sanyi.mTs #19166 üzenetére
Nem, a vezér képessége az, hogy kihúz egy ködlapot a pakliból, és kijátssza, ahogy Leftpaw is írja. Ha nincs a paklidban ködlap, akkor értelemszerűen nem tudja kijátszani. Amit _drk írt, ott a vezérlap képessége nem az, hogy kihúz egy jó idő kártyát, és kijátssza, hanem az, hogy megszünteti minden időjárást befolyásoló lap hatását.
Egyébként nagyon egyszerű, tegyél be egy ködlapot a paklidba, és nézd meg, hogy így ki tudod-e játszani a vezérlapot. -
válasz
Anubris #19136 üzenetére
Nem akarta különösebben a herceg halálát, nyilván maga is meg tudta volna ölni, de egyfelől hagyta, had szenvedjen, másfelől magasról tett az egészre, ami érthető, hiszen nem voltak már érzései. A felhívást is valószínűleg unalomból tette fel, hátha valaki megöli a herceget. Az már más kérdés, hogy a herceg halálát követő eseményeket nem láthatta előre. -
Nagyon sokat használom a különféle bombákat, legtöbbször kombinálva őket. A játékban kvázi nincs range fegyver, mivel a mini számszeríj legfeljebb galambok meg fojtólidércek ellen hasznos valamennyire. Ahogy indul a harc, már pörögnek is az ellenre a különféle bombák, roppant hatásos harcnem.
Itt egy régi (elég rossz minőségű) videó pl.
Kellően magas szinten ezeket a bónuszokat adják a skillek:
- pirotechnika: minden bomba +150 sebzést biztosít és +25%-ot a potik hatóidejére
- hatékonyság: minden bombából 9 db lehet nálad és +25%-ot a potik hatóidejére
- fürtös bomba: minden bomba 6 további részre esik szét és mind külön sebez és emellett +25% a potik hatóidejére -
válasz
GypsFulvus2 #19103 üzenetére
Hangulatra nálam még mindig az első rész viszi a prímet minden anakronisztikussága ellenére.
A Vizima környéki falvak, a mocsár, maga Vizima, a zenékkel nagyon egyben van.
-
válasz
TheNewDawn #19081 üzenetére
Ez így van, de az én sztorimban Triss egy gaz csábító, aki már egyébként is évek óta epekedett Geralt után - ahogy sok más varászlónő is. Konkrétan egyébként Triss ajánlja fel a lehetőséget Geraltnak az első részben, de persze nem feltétlen kell élni vele.
Az "eredeti" szerelem pedig mindenképpen Yen - bár ez ugye független a játékoktól. -
válasz
Mans20 #19004 üzenetére
Nem feltétlen a görgőre van állítva. Billentyűzetkiosztásnál nézd meg, hogy mi van beállítva a "Parancsikonhoz kötött tárgy használata" mellett, az lesz az. Utána TAB-ot nyomva kiválasztod a kívánt tárgyat/jelet - ez esetben a nyílpuskát - és kijelölöd, ahogy VTom mutatja. Ezt követően a beállított billentyű/egérgomb lenyomására lehet használni a nyílpuskát.
-
-
Ezek vannak fent:
- ExtendedViewDistance Mod with Vanilla Water
- ez ugyanaz, mint fent, csak modolt a víz is, de az nekem kevésbé tetszett: Extended View Distance
- The Witcher 3 HD Reworked Project
- Super Turbo lighting Mod
- Weather EnhancedEzek közül a Super Turbo Lighting az, ami színesebbé teszi, de, ha Velen déli részén jársz, vagy ha be van borulva az ég, vagy köd van, akkor természetesen ezzel is szürke és fakó lesz a táj, majd lövök olyan képet is.
-
válasz
TheNewDawn #18915 üzenetére
Konkrétan a második nehézségi fokozaton játszom, na.
Egyébként nem vagyunk egyformák, engem minden, általam sokat játszott játékban (TES 2-3-4-5; ME 1-2-3; W 1-2-3) sokkal jobban érdekel a sztori, a háttér, a hangulat, maga a harc egyáltalán nem köt le, sőt, inkább untat. Leginkább azt az élményt keresem a digitális RPG-kben, ami régen volt az asztali szerepjátékok esetében. Ott - játéktól függően - voltak harci értékek, aztán, ha csatára került a sor, akkor dobtunk K6-tal, K10-zel, és a KM lejátszotta a csatákat, aztán mentünk tovább. Fontosabb volt a történet, a gondolkodás, a harcra való felkészülés, mint maga a konkrét harc, és azóta, a mai játékokkal játszva is ezeket keresem inkább. Nem azért nem játszom nehezebb fokozaton, mert ne tudnám megcsinálni, "tudom, hogy kell győztesnek lenni, csak nincsen hozzá kedvem".
-
válasz
Anubris #18911 üzenetére
Én story & sword!-ön játszok, szal ezek a nehézségek számomra ismeretlenek. Nem igazán kedvelem az elhúzódó harcokat, meg, hogy minden bokorban élet-halál harcot vívjak kóbor kutyákkal.
Az a kard egyébként egy csóri kis cucc, csak a családnak jelent sokat, szóval, ha el tudnád adni, még kevesebbet kapnál érte. Geralt a regényekben egyébként kifejezetten vékonypénzű, legtöbbször kajára sincs pénze, nemhogy ruhára, páncélra, fegyverre. Ha nem városokban vagy varázslónőknek, királyoknak dolgozik épp, akkor egy-egy kisebb szörny elirtásáért pár tojást, egy tál levest, meg egy halom szalmát kap éjszakára, amin elaludhat.
Szóval inkább ez a realitás, minthogy a falusiak több száz koronával fizessék ki.
Én meg közben már a lápon járok, közel 20 óra játék után.
-
Nagyon szeretem a játék legelejét, amikor 4. szinten az első veleni küldetések is nehézségeket jelentenek, amikor minden kunyhóba be kell nézni, hogy egy kis sört, ecetet, kenyeret össze tudjak szedni, amit, ha eladok, lesz pénzem elvinni a fegyvereimet a kovácshoz, hogy rendbe hozza őket, amikor egy csatatéren talált holttestről lerángatott cidari posztóvért vagy egy szimpla fejvadász vért jelenti a páncélfejlesztést...
És persze az esős, felhős, napsütéses, mindig szeles Velen.
-
válasz
Ted_Beneky #18905 üzenetére
Jól áll neki, hogy nem olyan kis cingár, mint igazából.
-
ME3-mal végeztem (most toltam először végig Extended Cut-tal, egész jól sikerült) Andromedaról viszont nem sok jót olvastam, így most inkább kihagyom, és nekivágok Fehér Gyümölcsöskertnek ismét; már a fogadóban vagyok, hihetetlen minden, a zene, a hangulat, a látvány (néhány moddal), mint mindig.
-
Jaja, már én is a kefét rágom, hogy még egy kicsit kihúzzam, mielőtt nekiállok megint a nemistudomhanyadik végigjátszásnak.
Áprilisban tettem le, de már nagyon hiányzik.
Azóta végigjátszottam az Enderal: The Shards of Order-t, az nagyon jó volt, aztán ME1, ME2, most járok az ME3 vége felé, aztán jön az ME Andromeda, és utána megint a Witcher 3. Aztán télen, ahogy minden évben végigtolom a Skyrimet az ünnepi hangulat miatt, aztán ismét Witcher 3, és azzal elleszek már tavaszig, amikor kijön a Cyberpunk. -
Pedig az utolsó 2 kötet (Fecske-torony, a Tó úrnője) már sokkal jobban sikerült, az első 4 kötet az tényleg nem élvezhető sok szempontból. A Tűzkeresztség már jobb, aztán az utolsó két kötet már egész olvasmányos és jó történet-vezetésű. Én nemrég olvastam ki az összeset másodszorra, határozottan sokat fejlődött az öreg az első néhány kötettől az utolsókig.
-
válasz
jaffa 2843 #18769 üzenetére
Én is hátradőlve játszom bill+egérrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest