Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Rony949

őstag

Death March végigjátszásom 64. órájában tartok és nagyjából most végeztem csak Velen-nel. Most jöhet Oxenfurt, Novigrad és környéke. Az elején frusztráló volt, de most már kifejezetten élvezem a csoportos harcokat is. Nem az van mint az elején hogy meglátok 3 drowner-t és már húzom is el a csíkot, hanem már nagy, magabiztosan merészkedek az 5-ös, 6-os csoportokhoz is.

Harc elején Quen, ahol nagyobb tömörülést látok, oda egy Igni, amelyikük elkezd gyulladni, azt békén hagyom, aki nem gyulladt meg, azt meg vágom addig, közben ide-oda kitérek, néha-néha el is vetődök. Aztán ahogy feltöltődött a stamina, várom hogy rám jöjjenek, akkor benyomom az Aard-ot, amelyikük a földre kerül, gyorsan leszúrom. Ha azt látom hogy lement az életem, akkor a Quen segítségével feltornázom közel 100%-ra, majd a maradék ellenfelet simán levágom a kardommal, mert már alig van életük.

ANNYIRA szeretem ezt a harcrendszert <3 , a zene pedig csak ráadás. Pumpálja az adrenalint (az enyémet, nem a játékbelit :D).

Oh, egy közérdekű kérdés:
    Ti sem használjátok az Axii jelet? Én egyedül az Alghouloknál szoktam a tüskéik miatt, de ezen kívül SOHA. Az első és második részben sem láttam sok hasznát. Egyszerűen haszontalannak és fantáziátlannak tartom ezt a képességet. Értem hogy a könyv szerint is a witcher egyik használatos képessége, de itt, játékban egyszerűen semmi létjogosultsága sincsen. A készítők nem tudták rendesen kihasználni.

Új hozzászólás Aktív témák