Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Léghűtés topik
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
Death March végigjátszásom 64. órájában tartok és nagyjából most végeztem csak Velen-nel. Most jöhet Oxenfurt, Novigrad és környéke. Az elején frusztráló volt, de most már kifejezetten élvezem a csoportos harcokat is. Nem az van mint az elején hogy meglátok 3 drowner-t és már húzom is el a csíkot, hanem már nagy, magabiztosan merészkedek az 5-ös, 6-os csoportokhoz is.
Harc elején Quen, ahol nagyobb tömörülést látok, oda egy Igni, amelyikük elkezd gyulladni, azt békén hagyom, aki nem gyulladt meg, azt meg vágom addig, közben ide-oda kitérek, néha-néha el is vetődök. Aztán ahogy feltöltődött a stamina, várom hogy rám jöjjenek, akkor benyomom az Aard-ot, amelyikük a földre kerül, gyorsan leszúrom. Ha azt látom hogy lement az életem, akkor a Quen segítségével feltornázom közel 100%-ra, majd a maradék ellenfelet simán levágom a kardommal, mert már alig van életük.
ANNYIRA szeretem ezt a harcrendszert <3 , a zene pedig csak ráadás. Pumpálja az adrenalint (az enyémet, nem a játékbelit
).
Oh, egy közérdekű kérdés:
Ti sem használjátok az Axii jelet? Én egyedül az Alghouloknál szoktam a tüskéik miatt, de ezen kívül SOHA. Az első és második részben sem láttam sok hasznát. Egyszerűen haszontalannak és fantáziátlannak tartom ezt a képességet. Értem hogy a könyv szerint is a witcher egyik használatos képessége, de itt, játékban egyszerűen semmi létjogosultsága sincsen. A készítők nem tudták rendesen kihasználni.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Béta iOS-t használók topikja
- Jövedelem
- Óra topik
- Petíció a Modern Warfare 2 dedikált szerverekért
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Cipő topic
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest