Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• k-adi

nagyúr

válasz zegi_norbi #9896 üzenetére

Ahogy vannak emlékezetes filmek amik klasszikussá növik ki magukat, ugyanígy a videojáték iparban is vannak meghatározó alkotások (fps: CS, BF, COD, akció: Tomb Raider mmorpg: WOW sport: FIFA autós: NFS, stb. --- mind-mind olyan örök-nevek már, amelyeket mindenki ismer) amelyek mérföldkövekként szolgálnak a jövő fejlesztőinek. Ilyen a Witcher 3 is, egyértelműen. Olyan mennyiségű és minőségű tartalmat raktak le, hogy ha lenne Hollywoodban a Walk of Fame-hez hasonló videojáték legendák sétány, akkor tuti kapna a Witcher ott egy csillagot oda.

Nekem is a Witcher 3 az eddigi legjobb játék élményem, pedig rengeteg játékkal játszottam már az elmúlt 15 évben elhihetitek. Ha említenem kellene 1 játékot amiről a legszívesebben mesélnék, nos, ez lenne az kétség kívül.

Szerintem a Witcher 3 annak köszönheti a nagy sikerét, hogy amellett, hogy tényleg egy nagy, részletes és komplex világot alkottak a fejlesztők, érdekes karakterekkel és megfelelő minőségű, mennyiségű humorral, hogy a játékost különböző időközönként mindenféle dilemmákba sodorják és nem csak kifejezetten a főszereplők körüli gondokkal, hanem a kisebb, mellékkarakterek életében felmerülő problémákkal is.

Amikor ott állok a quest befejezése előtt, hogy bevalljam-e a végtelenül romantikus, de lelkileg törékeny parasztlegénynek, hogy csalja a párja de ha megtudja akkor öngyilkos lesz és akkor nem lesz ki gondozza a beteg nagyit VAGY elhallgassam az esetet, mert amúgyis csak egyszer történt meg (és további nyomozás hatására kiderült hogy valami átok miatt esett kísértésbe amúgyis a csaj) akkor ott tényleg valamit nagyon jól csinálhattak. És ez egy sima random mellékküldetés volt, 2-3 random npc-vel. De persze tudnék még mondani másik ezer példát is. :))

Új hozzászólás Aktív témák