Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagynozi
aktív tag
válasz
zegi_norbi #9896 üzenetére
Szívemből szóltál! 26 éves vagyok és bizony az elmúlt 10 évben nem volt még egy ilyen játékélményem. Pedig megannyi szerepjátékot/játékot végigjátszottam az elmúlt időszakban....
És bizony én is megkönnyeztem pár jelenetet, volt amit azért, mert egyszerűen örültem, de volt, hogy a történet, az események érzelmileg megmozgattak bennem valamit...
Én is úgy gondolom, hogy egy játék hordozhat értékeket, akár művészi értékeket magában. Már csak abba gondolj bele, hogy a "művészetet" nem mindenki tudja értékelni... ( apropó játék, aminek története van, érzelmeket hordoz magában és a látványvilága se kutya hmmm. interaktív film?----> művészfilm? )
Sajnos olyan érzésekkel teszem le, ha leteszem egyáltalán a játékot ( még így is lehet újrajátszom, hogy több 100 órát beleraktam ), hogy nem lesz még egy ilyen, ami ezt überelni tudná.
Egyedül abban bízom, hogy CDPR-ék beleadnak apait-anyait és a Cyberpunk 2077 olyan játék lesz, ami ugyanezt a színvonalat tudja majd hozni, persze a maga keretei között...
Mindenkinek további szép estét.
Peace.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Star Trek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Cyberpunk 2077
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Posta, csomagküldés
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- AMD Ryzen Threadripper 1950X
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Founders Edition (ingyéfox)
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest