Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAID
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erősítő, hangfalak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
Én azt a taktikát választottam , hogy minnél gyorsabban sört abból lesz lé vasat , fegyvert , és minnél hamarabb ágyúsokat! Mikor már jól haladok semmit nem is kérek csak ágyúst! Na azzal mindent ladarálsz!
Viszon mikor már másokkal is meg több ellenséggen harcolsz ez is kevés! Nagyon sokszor buktam el mert nem volt Viktori pontom. Azt pedig megszerezhető a kereskedő fejlesztéssel és kereskedelmi útvonalak felfedezésével! Az utóbbi legalább olyan fontos , mint az egész bázis felépítés! Ja és ha teheted mindent fel kell kétszer upgradelni , mert azt is beszámítja a viktoriban!
Én már azzal rontom el , hogy csak a hadseregre öszpontosítok ami később nagyon kevés lesz.De az is fontos , mert kell a védelemre is és nagyon kell terület foglalásra. Anélkül nem tudsz fejlődni!
Jó ez a játék!
Ahogy le is írták! Egy darabig tudod fejleszteni a tudásod , de egy idő után már csak magadra vagy utalvi és a logikus döntéseidre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nyaralás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz+ajándék hozzá vizhütés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest