Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
Én azt a taktikát választottam , hogy minnél gyorsabban sört abból lesz lé vasat , fegyvert , és minnél hamarabb ágyúsokat! Mikor már jól haladok semmit nem is kérek csak ágyúst! Na azzal mindent ladarálsz!
Viszon mikor már másokkal is meg több ellenséggen harcolsz ez is kevés! Nagyon sokszor buktam el mert nem volt Viktori pontom. Azt pedig megszerezhető a kereskedő fejlesztéssel és kereskedelmi útvonalak felfedezésével! Az utóbbi legalább olyan fontos , mint az egész bázis felépítés! Ja és ha teheted mindent fel kell kétszer upgradelni , mert azt is beszámítja a viktoriban!
Én már azzal rontom el , hogy csak a hadseregre öszpontosítok ami később nagyon kevés lesz.De az is fontos , mert kell a védelemre is és nagyon kell terület foglalásra. Anélkül nem tudsz fejlődni!
Jó ez a játék!
Ahogy le is írták! Egy darabig tudod fejleszteni a tudásod , de egy idő után már csak magadra vagy utalvi és a logikus döntéseidre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 mini 128Gb- 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 640 G5 - i3-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest