Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
Gery9112 #437 üzenetére
Na ez az. Ugyan ezt olvastam. Halomra ölsz mindenkit aki csak az utadba kerül hogy ne tudj bosszút àllni, és a végén ràdöbbensz hogy ez rossz? Valahogy ez a PC hozzààllàs nem tesz jót a jàtékiparnak. Azon gondolkozom hogy Ellie megkapta e volna azt amire vàgyott azàltal hogy bosszút àllt? Azt tudom hogy Joelnek kampó, de hogy rajta kívül màst is elveszít e Ellie az nekem kérdőjel.
Mert lényegében àllhatsz bosszút a sérelmeidért, de lehet az àhított megnyugvàst/megvàltàst nem hozza el szàmodra.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- PlayStation VR2
- Sony PlayStation 4 Slim Jet Black 500GB + JÁTÉKOK
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest