- Analóg fényképezés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Projektor topic
- Dell notebook topic
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
válasz
ForRedGlory #1463 üzenetére
Ellie leszbikusságát már felvezették a Left Behind-ban, plusz nekem akkoriban sem tűnt erőltetettnek. Nyilván ha már leszbikus Ellie, akkor azzal kezdtek valamit a Part 2-ben, ami továbbra sem zavart engem. Attól féltem a leak-ek alapján - pontos dolgokat nem tudtam, csak azt olvastam, hogy nagy LMBTQ erőltetés megy benne -, hogy ezen a leszbi vonalon kívül más is lesz benne, ami nagyon izzadság szagú. Na de ez a pár soros és perces Lilly-Lev "átváltozás" melléktörténet kurvára nem zavart engem mert nem éreztem erőltetettnek. Sőt, adtak okot Lev-nek, hogy megszökjön a Szerafitáktól, aminek következtében találkozik Abby-val, akire pedig olyan hatással van, hogy nem öli meg Dinát és Elliet a színházban. Tehát ez igenis hozzátett a sztorihoz, de mégsem éreztem görcsös megfelelni akarásnak a mai trendeknek.
Persze tudom, hogy Neil Druckmann nagy LMBTQ meg feminista fan, de még egyszer, szerintem nem voltak zavaróak ezek a dolgok a játékban. Maga az egyedi és kurva jó - szerintem - sztori mellett ezek eltörpültek.
-
doc
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1463 üzenetére
en is kerdeznek: miben zavart a "leszbi vonal"? az a par mondat ami ezzel foglalkozott, annyira szornyuve tette a jatekot? SOKKAL tobb idot foglalkoztak pl Ellie urkutatassal kapcsolatos szenvedelyevel, de szinte meg azzal is hogy birja a zsirafokat. Nem beszelve arrol, hogy megtanult uszni.
Ezekhez kepest az hogy "ja, egyebkent leszbi" total lenyegtelen, egy apro mozzanat ami emlites szintjen jelent meg. 2014-ben
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Lenovo Legion go
- PlayStation VR2
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest