Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
Amúgy, én ezt még mindig nem hiszem el. Mármint, nem kételkedek a leak-ekben, de nem lehet, hogy ez pl egy álom lesz?
A ND Insta oldalán Neil D. beszél arrol, hogy aranyra került a játék. És egy mondat valahogy megragadt: azt mondta, mindegy, hogy mit láttunk, olvastunk, hallottunk. A történetet az elejétől a végéig kell átélni. - mintha azt sugallta volna ezzel, hogy a leak nem a teljes képet mutatja vagy nem is tudom...
-
belan
addikt
Angry joe is jól el mondta Last of us 2-rol a véleményét! Durva hogy joel meg ellie maga last of us és neked kell le rombolni maga a last of us-t! Ez egy mazochistának való mit szívhat Neil druckmann
. Plus ez nem egy politikai kampány!
-
Imilenni
addikt
Nekem se lenne vele bajom, ha nem töketlenkednének (
) a játékkal kapcsolatban..
-
Wesder
titán
Aranylemezre került a TLoU II
-
proly01
őstag
[link] hmmm...
-
Imilenni
addikt
Most találtam ezt a videót..
Arról beszél a srác (twitteket mutat pl) hogy valószínűleg régebbi verziókkal játszottak a videók alatt, amik kiszivárogtak. Méghozzá fejlesztők, próbálgatták a dolgokat.
Szóval arra kér a stúdió hogy hagyjuk a szivárogtatásokat, és várjunk a játékra.Ha ez igaz, miért strike-olták a videókat, miért nem tagadták hogy nem igazak az állítások?
Lenne ekkora bőr az arcukon vajon, hogy tényleg igazak a leak-ek, mégis azt mondják hogy "ezek régebbi buildek, ne is nézzétek, csak várjátok és vegyétek"?
Azért az már tényleg nagy arconköpés lenne -
Imilenni
addikt
Ez mind szép és jó, csak nehogy az legyne mint a GoT topicba, volt egy jó sztori ahogy vége lehetett volna, aztán mi lett a vége...
-
Wesder
titán
A topikban felvàzolt story sokkal jobban hangzik, reméljük tényleg így lesz.
-
tescodr
aktív tag
Ahha igy mar "képbe?!"Kerültem. És sajnálom hogy sikerült ezt a nagyszerű játékot szét@aszni...Nem csoda hogy sok ember vissza mondta az elrendelését. Ilyen irdatlan marhaságot ritkán látni, és egy nd. Kaliberű stúdiótól nem ezt várná az ember. Köszi az össze foglalást.
-
melega
őstag
válasz
RangerFox #79 üzenetére
Én is várom amennyit variáltam a konzolokszervizének nem mondom le előrendelésem.
(Spoiler)
Mondjuk azt hulyeségnek tartom hogy egy vérengző játék melegeket meleg dolgokat helyez középpontba. A másik hogy bépíti a játékba a politikát. Nem kéne. Így Zoly videója alapján ez jött le nekem (ow) Zoly.
(/spoiler)
Azért a Naughty dognak szerintem nem a meglévő jó játékaikat kéne húzni nyúzni elrontani. Újszerű kéne tőlük. -
proly01
őstag
Ne haragudjatok,de kénytelen vagyok kommentelni mert nem bírom elnézni,hogy ezek a külföldiek mennyire hülyék!!!
Hogy a fszba lehet azt hinni,hogy azzal,hogy Abby szétveri Ellie fejét az a vége?Mikor most is nézem van egy videó amiben ott van Ellie nem is ne ugorjunk ennyire előre... szóval van egy videó amiben Abbyvel vadásszuk éppen le Ellie-t(ami elméletileg a sok okos külföldi illetve youtube stb influenszer f@szom szerint a játék vége) teljesen kivehető,hogy ugyan azon a részen játszódik ahol a játék felénél megölik Joelt(ami szerintük a játék vége.
tessék:
Ha jól megnézitek a helyszín azonos azzal ahol megölik Joelt a helyszín egy réssze(ami elméletileg a sok okos szerint a Golf klub).Próbababák piros fények tél stb.... Abby és Ellie ruhája is!!!... ott a golf ütő Abby kezében! -
proly01
őstag
és amúgy a durva,hogy ebben a legújabb trailerben:
[link]
benne van Joel megölése is vagyis nem mutatják de egyértelműen valaki Elliehez közel álló valakit lőnek le, ölnek meg. Most már ugye tudjuk a szivárogtatásból,hogy Joel az.Aztán pedig Elliet láthatjuk ahogy ott ugye összerugdosták elverték a leak videókban,de túlélte elengedték.Ez is a leakekből lett teljes kép.Majd úgymond a bosszú.Tommy még mondja is neki mielőtt neki áll,hogy azt sem tudod hányan vannak,hogyan vannak felfegyverkezve erre Joel ismét csak a halálból nyugalomra inti a nagy forgatagban azzal,hogy befogja a száját majd Ellie kérdezi tőle.hogy:
-Te mit keresel itt?
-Nem gondoltad,hogy pont ilyenkor magadra hagylak. (utalva hogy érte áll bosszút).
-
proly01
őstag
Összefoglalva neked egyébként. A játék elején Joel visszatér Tommyhoz Ellievel(így lett vége ugye az 1 nek) elmeséli neki,hogy mi történt azóta,hogy elváltak útjaik.Tommy Joel testvére ezt eléggé kérkedve fogadja nem érti miért kellett,de lefogadja mert Joel a testvére. Befogadja őket. Megismerjük Ellie új szeretőjét Dinát aki biszex és terhes Jessitől egy másik új karaktertől aki az exe. Aztán valaki megöli Joelt akiről ugye kiderül,hogy Abby a vélhetően transznemű vagy legalábbis a super body ra készülő
egyén aki nem mellesleg az első rész végén műtőben megölt sebész lánya akinek mindene hogy bosszút álljon apja gyilkosán Joel-en(ami ugye meg is történik).Majd a játék második felében (állítólag) őt írányítjuk és megismerjük történetét, küldetését ,életútját egészen addig amíg az nem lesz a küldetésünk,hogy kutassuk fel és öljük meg vele Ellie-t is.
Erről van is fent egy videó amint Abbyvel Ellie ellen harcolunk(Abby-t írányítjuk egyértelműen) aminek a vége,hogy Abby szétveri Ellie fejét ököllel majd dina Ellie csaja nyakát akarja elvágni miközben Ellie vért köhögve mondja neki,hogy ne! ne! terhes! Erre Abby még inkább el szeretné vágni a torkát majd partnere Lev(aki egy kopaszra borotvált fejű nő) kérdően rászól,hogy Abby! Jelezve hogy tényleg elvágnád egy terhes biszex nő torkát te mint transzszexuális?!(jesszus még leírni is rettenetes
) erre Abby otthagyja őket és miközben kimegy a szobából csak annyit mond:
-Ne kerüljetek többé a szemem elé!
Majd távolodik a kamera a már jól megismert zenével Ellie illetve Dina ott fekszenek vérbe fagyva miközben hallatszik halál hörgésük jajveszékelésük.
Ezek a tények!!!!
Na most!
Sokan azt hiszik ez a játék vége.
De szerintem bármilyen bizarr is márpedig nagyon bizarr ez az egész ennyire nem lehetett hülye a rendező.
Szerintem itt és mivel ki sem derül semmiféle hivatalos forrásból, Elli nem hal meg.Hanem itt jön egy rész amiben szépen bosszút kell állnunk Abby-n és le kell vadásznunk a bandájával együtt.
Pontosan erre utal az is,hogy Joel halálakor Ellie fiatal(Joel sírjánál) mikor ez az incidens történik Abbyvel(Abby összeveri Elliet) Ellie ekkor is még elég fiatal.
Ebből a 2016 os demóból és abból amit énekel illetve amit mond Ellie és Joel(aki erősen érezhetően már csak szellem és úgymond visszanyúlva a halálból,mind a másvilágból is kommunikálva) beszél Ellivel 2perc 58 mp től:
[link]
-Mit fogsz most tenni kölyök?
-Megkeresem, levadászom és megölöm őket az utolsó szálig!
Nagyon az derül ki,hogy nem az lesz a vége,hogy Abby ott hagyja őket vérbe fagyva. Hanem,hogy bizony a kiszivárogtatott videótól jön a java.Bizonyítja ez is:
[link]
A fejezetek listájánál az a kis "more" vagyis több legalul.Szóval összességében,ha már ezt a kis novellát leírtam ide,én bizakodó vagyok.Én személy szerint elő rendeltem Az Elli editiont vagyis itthon collectors editiont de aztán módosítottam a spoilerek láttán a simára.Szerintem egy kört megér,ha ez lesz a story amit felvázoltam.Amúgy nem igazán
.
-
CptAdamica
veterán
Phű, ez elég kemény, kb tényleg olyan, mintha a RDR2-ben (RDR2 spoiler)
Micah-al próbálnánk levadászni Arthurt.Abby meg úgy néz ki, mint valami feltuningolt Gollam. Ha bukás lesz, akkor tényleg csak a tehetséges programozókat/animátorokat/hangmérnököket sajnálom, mert a körítés az pazar.
-
proly01
őstag
Amúgy most nézem,hogy a legnagyobb spoiler az ,hogy mikor Joelt elintézi Abby mert nagyon hasonlít rá akkor a feliratban a nevénél az szerepel,hogy: Woman.
Szóval ott mikor megölik Ő vagy valaki(amúgy nagyon valószinű,hogy Abby) mi még nem tudjuk,hogy Az Abby és Elliet irányítjuk. -
_drk
addikt
Angryjoe is csak azért tette ki a videot mert mind a sony és ND elkezdték támadni a youtube csatornákat. De azokat is amiken csak beszélnek róla!
Úgy hogy már az hivatalosan ki került, meglehet nézni sok helyen.
Az egésznek semmi értelme, hasztalan és hülyeség. Ez az ügy most durván ki került a kezükből.
Nem csodálnám, ha súlyosbodik a balhé és még a játék is bukó akkor az ND mögül kilép a Sony. -
proly01
őstag
[link]
[link]
Parancsolj!
A második link mellé tolj le egy töményetott aztán megkapja az ember
Illetve tényleg a második linket csak olyanoknak ajánlom akiknek elég volt "ennyi". Mert ott vannak eddig nem látott videók is ellenfelekről gameplayről stb... hivatalos megerősítések a játékból. Ellie Joel sírjánál pl. vagy pályaszintek intro videó multiplayer ilyesmik. Szóval csak óvatosan. -
tescodr
aktív tag
Sracok én lemaradtam, kb 2 honapja toltam végig az első részt és imádtam, pedig a horror jellegű dolgokert nem vagyok oda. De örömmel láttam hogy jön a folytatás, és kicsit össze vagyok most zavarodva. Nem láttam a leaket mert nem találom sehol. Röviden valaki leirna mi van bennük? Ki ez az abby es mi az hogy a fő karakterek meghalnak?Szóval hálás lennék ha valaki össze foglalná az eddig ki szivárgott dolgokat, mert pénzt nem fogok kidobni az ablakon ha tényleg tragikus lessz a story.
-
nanorambo
őstag
Nekem a sztoribeli fordulattal nem lenne bajom.
Az allítólagos körülményekkel (fejlesztők nem kapnak bónuszt, a vezetők kihasznalják őket) és a gender-sjw játékbatuszakolásával, na meg azzal ahogy a sony és a naughty dog ezt kezeli azzal óriási bajok vannak... -
keIdor
titán
YouTuberekre jól rászálltak: [link]
-
proly01
őstag
válasz
Imilenni #102 üzenetére
Őőő...inkább jobb minőségű. A párbeszédek feliratozásával itt azt hivatottak szemléltetni,hogy Abby nem tudja ki Ellie és a viszonyát sem Joellel sőt senki a termeben. Vitatkoznak arról mi legyen Ellie sorsa.
Mondja valaki a csapatból hogy végezzünk a lánnyal is nézd mit tett az arcommal azt sem tudjuk ki ez. Jobb ha végzünk vele mielőtt megtudjuk stb... mire Abby azzal zárja le a vitát hogy we're done! Vagyis elvégeztük amiért jöttünk vagyis megöltük Joelt a lány maradhat életben. Vagyis... hát elég érdekes. Innen ismerjük meg elméletileg Abby történetet és irányítjuk Abbyt.
Most erről megy a vita sok helyen,hogy Abby hogyan ismeri Joelt és Elliet miért nem. Aztán hogy mert ugye csináltatta a tetkót amivel elfedi a harapást a kézén pedig már az első részben beszéltek rgy lányról aki immunis de senki sem tudja ki az és hogy Abby Apjának miatta kellett meghalnia. -
Imilenni
addikt
Ez újnak tűnik??
Abby: "We're done"
Szóval akkor valszeg Ellie ellen fogunk menekülni? A játék második felében?RangerFox
Jó kérdés, ha Ő lesz a főellenfél a játék második felében, akkor végülis mi fogunk meghalni??Egyáltalán ez hogy nézne ki?
Remélem nem az lesz a vége hogy :
Abby: Megölte fatert, kivégezte miközben semmilye sem volt.
Ellie: Ja, bocs, akkor ennyi volt szia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog Ally Z1 Extreme
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- Guitar Hero World Tour Xbox 360 gitár controller
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest