Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini-ITX
- Autóhifi
- UHD filmek lejátszása
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
#75376384 #669 üzenetére
Én is gáznak tartom ha valaki rögtön csalót kiállt. Szóval én lennék az utolsó aki ez miatt sírna.
De itt a saját bőrömön tapasztaltam olyat, hogy a föld alól, olyan házból ahova be se lehet menni (DZ-ben amúgy se lehet bemenni az épületekbe), lőttek szitává négyünket pillanatok alatt RPM hack-kel. Folyamatosan olyan volt mint ha oneshotolnának. Meg ilyenek. Szóval nem olyan szituációk voltak, hogy "valószínűleg" csaló volt. Nem, itt pillanatok alatt történt minden. Teleport, WH, RPM hack.. Tényleg annyira sok volt akkoriban a csaló, hogy mozdulni nem lehetett. Én fel is adtam.Ezt csak így halkan, név nélkül. Az akkoriban a Div topikban megforduló játékosok baromi nagy százaléka is csalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest