Hirdetés
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Félreértettél, arra gondoltam, hogy random és rare, ennyi.
Amíg nincs jellemző jelentősége, mármint igazi játék szempontjából, addig csak gyűjtögetés, de a jelszó: random loot
Az, hogy ez magadra vetted, felesleges, nem határozott vélemény, hanem irónia volt, nem is igazából feléd.;) - The Power of the Light Side
-
Gubu0101
veterán
Tegnap este én is rámentem random +3 fővel Challenge fokozaton.Mindig ott estünk el mikor már csak a bounty volt meg az utolsó hullám és halál,kb fél óra múlva 2en maradtunk a végére egyedül 1 óra után,többiek kiszálltak menet közbe,megunták újrakezdeni. Egyedül meg mire kezdtem volna kaptam olyan fagyást,hogy ctrl+alt+del-el kiléptem Na majd ma
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
-
duvi
nagyúr
-
mcwolf79
veterán
Az miért van, hogy felpakolt wt3-ba, azután kb. Egy fél óra múlva visszafogott wt2-be?
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
TTomax
félisten
válasz Anonymus23 #6790 üzenetére
El hát hogyne,ha te elvagy akkor mindenki de azért ez is a játék része igaz?Vagy te szeretsz olyasmiért fizetni amit sosem láttál?Aki másképp gondolja meg hüje....sok más haszontalan dolog van a játékban ami nélkül el lehet lenni,mégse illik e-penisezni aki gyűjti,ha már shooter/looter játékról beszélünk.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
umbibumbi1
tag
szia
köszi a választ,valahogy eddig elsiklottam az áttekintésen efelett (nekem a uplay magyar nyelvre van állítva).
ott van a season pass,megkaptam a két fegyvert is (meg is lepődtem,mert az elsőben kaptam két szettes tárgyat,de 30-ast).
a ruhákban most hirtelen nem vagyok biztos,de kaptam az elején valamiket,szerintem az volt az.
de már annyi mindent nyitottam meg szereztem,hogy a fene sem emlékszikén a cdkeys.com-ról rendeltem elő,ha jól emlékszem vagy 11-én este vagy 12-én reggel ott volt a kulcs,azt tudom,hogy amint volt időm telepítettem is 12-én és indítottam,hogy minden oké legyen.nem volt hiba.
egy kulcsot kaptam,de mikor olvastam,hogy van ahol kettővel oldják meg akkor már forgattam a fejem.igazából csak az a fura,hogy miért ajánlgatja a Year passt.eszembe jutott,hogy nem olyasmi mint a siege Year pass,hogy évadra szól,hanem konkrétan egy éves időszakra,így ha valaki más időpontban veszi meg akkor más lesz a lejárati dátuma vagy ilyesmi.mint egy prémium előfizetés.
most hirtelen olyan érzésem van ezzel az ultimate verzióval,hogy a játékosnak nem annyira éri meg,hiszen lényegesen többe kerül,de a fejlesztőnek meg bagatell összeg...
nézegettem mit ad érte,de a fene tudja.úgy voltam vele,hogy az első is nagy favorit volt,itt sem akartam lemaradni semmiről.
amikor csapatban játszottuk anno az elsőt már akkor is utáltak a többiek,mert néha képes voltam 20 percig pakolgatni a cuccokat itt még rossszabb a helyzet csak sajna időm nincs …
működik magyar klán amúgy?van értelme?amin meglepődtem,hogy a fegyvermodok negatív tényezői majdnem mind eltűntek.ez játékos hiszti vagy valami más miatt voltak?mert érdekes,de mintha pont a patch után lett volna így …
-
Anonymus23
veterán
Nekem 5818 lootbol sem esett egy sem, tegnap craftoltam az első exomat (D50 + Chatterbox), de el lehet lenni nélkülük, jelenleg
semminem sok hasznuk van.
Állítlag akinek már mind megvan, azoknak kb 5 cm-el nagyobb az e-penise
De ezt se látta még senki sem[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
addikt
-
TTomax
félisten
Hatalmas a szórás a játékosok között.Ma mentem olyan csapattal ahol 446os is volt és ügyesen játszott,nagyon simán ment minden.Meg mentem olyannal is ahol 494/496/500 volt a három másik játékos,úgy dőltek mint a rohadt nád,mind a hármat én vakartam össze.pedig én csak 451es vagyok.Egyébként esett egy csomó cucc,de eddig egyet sem tudtam beilleszteni a jelenlegi gearembe,nekem nem kell sok páncél,life kell az egész buildem arra épül hogy nincs páncélom akkor sebzek a legtöbbet.Ha fedezékben vagyok,hiába gyújtanak ki ahogy visszamegyek égek,de még úgy is tölti vissza az életem/páncélom.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
aktív tag
válasz umbibumbi1 #6774 üzenetére
Sajnos a uplay nem írja ki a verziót, de lelehet ellenőrizni.
Melyik kulcsokkal foglalkozó oldalról rendelted elő amúgy? A "meg is kaptam a kódot a megfelelő időben" azt jelenti, hogy március 12-én vagy előtte? Csak mert a gold/ultimate verziók már 12-től játszhatóak voltak a standard csak 15-től.
Ha kiválasztod a játékot uplayen akkor az overview menüponton belül van egy olyan szakasz, hogy Owned DLC, alatta látod azt, hogy Tom Clancy's The Division 2 - Season Pass? Ha nem és nem kaptál második kódot (még a Uplayes rendelésnél is egy külön tétel volt a season pass) akkor átvertek.
Amennyiben látszik a season pass és játékon belül rendelkezel a first responder és secret service ruhákkal, illetve a ruthless és lullaby exotic fegyverekkel akkor ultimate-ed van. Amennyiben csak a season pass látszódik és nem kaptad meg a ruhákat (azaz se az apparel menüpont alatt nem látszódnak se a stashnél a mailboxon belül nem voltak) illetve fegyvereket akkor csak goldod van azaz szintén átvertek. -
TTomax
félisten
Most valaki világosítson már fel...ugye az emelt szintű chatterhez nem kell betörni egy exot?Mert 94óra játékkal 2372 lootból eddig egy se esett,nincs más exom csak a chatter.
[ Szerkesztve ]
-
umbibumbi1
tag
sziasztok.
kérdezhetek valószínű egy egetverő hülyeséget? honnan tudjam milyen verzióm van? előrendeltem az ultimate-et és meg is kaptam a kódot a megfelelő időben,de miért van az,hogy folyamatosan ajánlgatja nekem a uplay store a Year one passt amikor elvileg megvan? hirtelen még nem tudtam rájönni honnan derítsem ki minden stimmel-e.köszi előre is -
őstag
válasz TommyS_27 #6771 üzenetére
Ha ketten lőnek akkor véged. Egy 4 fős csapatba tuti lesz két ilyen játékos akiket majd véd két tank.
Ha ketten rádőnek instant halott vagy. PVE ben lehetne erős de pvp ne vicceljünk már. Tudom nem ide tartozik mert más játék de pl: bf4-ben pont ezért volt sok pályán sniper limit mert mozdulni nem lehetett a csipától.“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
TommyS_27
senior tag
Szvsz nem ez öli meg a pvp-t. Vannak ettől undorítóbb settek is.
Azert jobb mint a deadeye volt! Ott elég volt bárhol eltalálni... Itt meg ha valaki tud fejest lőni mozgó célpontra is az egyhiteljen. Nem olyan egyszerű az. Van rá counter, deffender dronet lerakod aztán 25% sanszod van, hogy megfogja. Mellé meg a gyorsító hive-ot. Aztán szaladsz rá cikkcakkban. Aki így is fejbe tud lőni az tud célozni és miért ne egyhitelhetne.
Minden értelmes játékban egyhit a fejlövés sniperrel.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
toome1985
tag
Xboxon csatlakoztam a chaos hun klánba. Ha van külön phs klán akkor szivesen megyek oda. Nevem:Gyepref0s nullával.
-
TommyS_27
senior tag
Én a magasabb gs ruhakkal sem vagyok kibékülve. Kb alig ad nagyobb értékeket. Fegyóknál viszont észrevehető legalább.
Így legalább nem kuka a régi szett
Jaaaa és attól hogy nerfelték az m700-at az 1 hit még megy playerre
Vicc amúgy mert pve-re nagyon is nagy nerf volt ez a -25k base dmg. Pvp-ben viszont nem okozott problémát.[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
törölt tag
válasz #75376384 #6751 üzenetére
Most olvastam, hogy állítólag külön pool a tervrajzokra.
Side missions
Lvl 3-4 cp
Heti feladatokElső az kötött, a második bugos, az extended +20-as ar tár csak heti feladatból jöhet. Az pedig ugye szintén tök random, ráadásul időhöz is kötött úgymond.
Igaz csak challenge-n de mindegyik invaded küldit négyes csapatban letolva szerintem hülyeség volt ez a nerf. Lényegében muszáj lesz lmg-t használni és ez így tré.
[ Szerkesztve ]
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Van itt olyan aki GTX 970 video kártyával hajtja a játékot? Ha igen akkor megosztaná, hogy milyen grafikai beállítások mellett futtatja?
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
Vityaa
tag
Van lehetőség hangkimeneti eszközt beállítani játékon belül. Audió és azon belül van bemeneti/kimeneti is. Nálam ez működik rendesen. Bár minden újra indításnal ki kell kapcsolnom a Logitech servicet feladatkezelőben. Első nap óta csak így működik a játék. Különben játszhatatlan. 5 méterenként megfagy minden.
-
őstag
-
AtHoS
nagyúr
Valakinek sikerült már megoldani Win10 alatt, hogy ne az alapértelmezett hangeszközön INDULJON a Division 2?
Mivel a játék beállításaiban nincs lehetőség hangkimeneti eszközt választani, így a Win10 kínálta lehetőséget próbálnám használni, amivel alkalmazásokhoz lehet hangeszközt rendelni (Gépház-Hang-Speciális hangkezelésnél: Alkalmazások hang- és eszközbeállításai), ennek ellenére mindig az alapértelmezett hangeszközön indít és nem a játékhoz beállítotton: játék indítása után el kell váltani a korábban beállított hangeszközről, majd vissza és akkor már rendben van, de minden indításkor el kell vele ezt játszani
read-only mode on the forum
-
Lefty
addikt
válasz szallasi007 #6731 üzenetére
Teljesen megertelek de azt ne felejtsd el, hogy ez egy RPG alapvetoen.
-
Dani79
tag
Ez a 800 skuló most édeskevés..... kéne +ammo chestre
-
törölt tag
válasz DiamondBack #6743 üzenetére
Control point adhatja. Az viszont bugos, mert egy idő után nem ad blueprintet. Plusz, mellé amit ad is random. Szóval lehet, hogy szerencséd lesz, lehet nem.
-
D4M13N
aktív tag
Na, ha már az exo lmg linket bedobtam, itt a sniper parts összeszedése is. Sajna még nem lehet összerakni teljesen, de parts esik.
[Nemesis exotic sniper MMR videó part 1] -
xyvalaki
aktív tag
-
pzstm
titán
válasz DiamondBack #6743 üzenetére
patch notesban láttam +20-ast is, nem tudom hol esik blueprintje, gondolom control point Lvl3-4
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
DiamondBack
senior tag
5.56 extended magból most csak az van ami csak 10 lőszert ad? vagy ha másik azt hol találom?
-
addikt
The Division 2: Weekly Vendor Reset
This is the latest vendor reset information. It contains all items on sale and is updated every week.
Goodbye NYC, Hello DC
This reddit post summarizes the reasons why we are discontinuing The Division 1 resets to focus on The Division 2 exclusively. It also reflects on almost 3 years of doing the vendor resets. Please give it a read.Work in Progress
This is a work in progress. I’m doing a new design and layout for TD2 and it should be implemented next week. The damage calculation is till being worked on so we can use percentiles again to make it easier to see the weapon damage regardless of gear.Ja, most látom, az összefoglalóban már benne is van
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Sziasztok! A tegnapi patkolás óta sehol nem dob lőszert a gránátvetőhöz. Előtte meg volt bőven. Valami 5let?
-
szallasi007
őstag
válasz pottyoske197 #6705 üzenetére
Az a baj azzal amit írsz hogy pl nekem rohadt mód nincs időm napi 1 óránál többet azzal foglalkozni hogy mit érdemes összerakni és mit nem az adott fegyverre. Én azért vettem meg a játékot hogy a kis barátaimmal jól szórakozzak.
Ezektől az Exo cuccok kraftolásától is a tököm ki van. A maszkokról ne is beszéljünk. Ha nem járnék ide konkrétan nekem fogalmam nem lenne egy csomó dologról.
Nem áll rá az agyam, szopok én melóba eleget a fél/egy évre előre tervezgetéssel nincs nekem arra sem időm sem kedvem hogy egy játékot tanulmányozzak.
Az hogy nektek van és leírjátok ide mit hogy érdemes az hatalmas köszi, de szerintem többen vannak azok akiknek fingjuk nincs hogy mi merre hány méter és nem ismerik ezt az oldalt.[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz sittes79 #6715 üzenetére
Nem kell hordani a cuccokat, elég, ha ott van a tatyóban a nagy ilvl.Én még mindig jórészt a 450-es szetben vagyok.
Viszont jelenleg úgy tűnik, 500-hoz elérve nem kapsz fixen mindig 500-as cuccokat, hacsak nem bug jelenleg...
És úgy tűnik,hogy nem.
[link]EA: It's in the crate!
-
ripla
addikt
Amúgy az SHD pontok kellenek lvl30 után is? Mert nekem már csak olyanokra adna, amihez lvl30 kell (ami még nincs meg), de ezen felül van nálam azt hiszem 44 pont.
-
arnikusz
veterán
válasz John Marston #6720 üzenetére
Köszönöm, akkor kell 3 Hyena kulcs a 3 SMG alkatrészhez.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Gubu0101
veterán
válasz #75376384 #6716 üzenetére
Voltam pár Bounty küldetésen,de egyszer se vitt oda,most már nem kell kínlódni 2 perc alatt megvan
Viszont a titkos küldim még mindig be van ragadva,áram lehúz de semmi,remélem idén még javítják…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
arnikusz
veterán
-
sittes79
addikt
válasz LeonAran #6711 üzenetére
Hja ez tok szopás 450 körül szépen össze válogattam a kis buildre valomat, azóta nem sok értelmes esett, de akkor cseréljek le gear, csak azért, hogy magasabb essen amúgy ahogy nézem a +armoron kívül nem nagyon adnak jobb értékeket, a setek meg konkrétan semmire valók, ez valahogy sovány eddig szerintem, de várjuk a nyári updatet
-
vvega30
senior tag
Nekem hiányzik 5 shd pont.Ez nyilván egy mellék küldi lesz de nem találtam sehol
Van valami listánk arról, hogy ezek hol találhatóak? Vagy random az egész?NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
Lefty
addikt
500-as cuccok hol esnek? Vagy ez hogy van, mert akarmit csinalok max ilyen 456 koruliek jonnek. Most 450 vagyok.
-
pottyoske197
tag
válasz #75376384 #6703 üzenetére
MENNJENEK A BUSBA
jobb lett volna szoljanak es meg 1 honapig farmolgassunk es utanna a WT 5 ezekkel a semmirevalo allitasokkal
pedig olyan szepen lehetett a fegyvermodokat varialgatni. mas mas kellett ugyanazon kaszton belul. most tok mindegy rateszed a plusz taras es acurracy vagy elitsebzes vagy CHC mindegyikre es Amen. semmi erdekesseg, hogy kiserletezz.
A blueprintek miatt is meg 1 honapot hagyhattak volna vagy kossek heroic szintu fo es mellekkuldihez egyenileg vagy 2-3-4 es csapatban... de ne igy random ha jon jon ha nem igy jartunk szinthez.
igy akinek mint pl nekem is az LMG hez semmi erdemi modosito es a riflehez is csak 1 darab van tarhoz ha jol emlekszem.
Azok akik nem szeretnek gondolkodnio osszeallitason akkor keressenek egy szimpla FPS et COD vagy Wolfenstein stb ott nem kell semmit allitgani csak hentelni. igy oda a varazsa. meg kinlodas is lesz neha.
na mindegy , ma kihagyom nem mergelodom, majd holnapig meg alszom egyet ra, addig lootoljatok ki ami kell en megelegszem a maradekkalpottyoske
-
LeonAran
tag
"a piros az élet" Nem, inkább a halál.
A piros az offensiv (támadó) tulajdonság:fegyver sebzés, fejlövés sebzés, kritikus esély és sebzés, és egyéb fegyver sebzések.
A kék a deffensiv (védekező) tulajdonságok: páncél, életerő, életerő öleskor stb.
A sárga a képzettség: skill power, colldown...
Egyes talentek mukodesenek feltétele, hogy ezekből mennyi lehet a felszereléseden. Pld: Max 5db offenzív vagy minimum 7 defenzív...[ Szerkesztve ]
Uplay: Repityu15
-
törölt tag
válasz pottyoske197 #6699 üzenetére
A hab a tortán, hogy bepakolták mellé a randomot is. Egy idő után (állítólag bug miatt) a cp-k nem adnak több blueprintet és marad a weekly project, vendor páros tervrajzra. Előbbi teljesen random hogy mit ad, utóbbi szerintem fix (kiindulva a div1-es tervrajzosból).
Így akiknek nincs szerencséje annak még akár hónapok is lehetnek mire beadja az ar tervrajzot.
Nekem most van egy +ammo talentes és 49 lőszer fér bele. Ez így wt5-ben jellemzően lilák ellen, elég karcsú. -
nagyúr
10kor karbantartás.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
ripla
addikt
válasz kicsako #6679 üzenetére
Azokra válaszolok amit én is tudok, és remélem jól.
- Ajánlott nincs, amelyik szimpatikus, azt használd
- A piros az élet, a kék a páncél, a sárga a skill power (azt hiszem)
- ...
- ...
- Ha eléred a lvl30-at, akkor bejön egy új frakció, lesz újrakezdés, de más lesz.
- A specializálódás lvl30 után jön.
- Sose támadj szemből, mert ledarálnak, mindig használd a fedezéket.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gaming notebook topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- GTA VI
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! + Ajándék AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest