- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- RAM topik
- Hatalmas és sokat ígér a Blackview új táblagépe
- Projektor topic
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
spleenszuru #1328 üzenetére
Amúgy a TCS, és ESP TC2-ben is kapcsolható, pro beállítások alatt van.
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
válasz
spleenszuru #1320 üzenetére
Az a baj, hogy segítségek nélkül kb. játszhatatlanul csúszik minden, cserébe még lassú is leszel ahhoz képest, ha bekapcsolod sportra a TCS-t, és az ABS-t. Ami nekem furcsa volt, hogy tudnak csúszni a kocsik, de elég alulkormányozottnak érződik a legtöbb autó.
Én alig játszottam a playlisteket, a grand versenyeket toltam, imádom
Engem ezzel megvett kilóra a játék, goldot nem hiszem, hogy megveszem, de a standardot valószínűleg, vagy a kettő közöttit, bár egy játékra fájna annyit kiadni, mint ami a standard felett van
Kicsit sajnálom, hogy az alap pályákon nincs PvP, de a grand race ötletét nem értem, hogy miért nem próbálta még ki senki. (TC2-ben ott voltak a Live Xtreme versenyek, ahhoz lehetne hasonlítani.)
Pénzt a grand versenyek meglepően jól adnak, 100 ezret odaad ha megnyered, 6-10 percért az nem rossz. A világban megtalálható ládák is adnak már pénzt, nem csak alkatrészeket, ahogy a kihívások is simán adnak 15-20 ezreket... Én tegnap még tudtam venni az új Countach-ot a béta végére, úgy, hogy előtte valamennyivel az elektromos autó bundlet, és az A90 Suprát is megvettem, de PvP-ben láttam embereket Bolide-al és Revuelto-val szaladgálni.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
spleenszuru #1312 üzenetére
TAA + FXAA-n volt a játék TAA helyett
Nem is értem, hogy miért opció a TAA-ra az FXAA.
Motion blurre ránézek, viszont személy szerint egész jól eltalálták, nem zavaróan erős, hasonló mint FH4-5-ben.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
spleenszuru #1308 üzenetére
-
CJ4567
nagyúr
válasz
spleenszuru #1304 üzenetére
Az a baj, hogy én Shadowplay helyett használok OBS-t, szóval nekem ez nem opció.
Egy játék miatt meg túlzásnak érzem.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
spleenszuru #1300 üzenetére
Kitöröltem az OBS-t (nem futott, csak telepítve volt), fix 60FPS a benchmarkban.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
spleenszuru #1300 üzenetére
Nalak streamelni akarta a játékot 4090 + 7800X3D-vel, volt 4FPS-e.
Jelenleg véletlenszerű, hogy kinek megy a játék, és kinek nem.
-
CJ4567
nagyúr
Jó a béta.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
spleenszuru #1290 üzenetére
Egy ideig játszottam, de aztán otthagytam, mert nem jött be, főleg a fizikával van gondom.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
spleenszuru #1288 üzenetére
Igen, a score breaker szett kell mindenre, ami nem escape skill, anélkül hatalmas hátrányban vagy.
-
CJ4567
nagyúr
Vettem szeptember elején egy G29-et, a jól támogatott szimulátorokban nagyon jó érzés, viszont nálam a H4 leszerepelt, egyszerűen sehogy se érződött természetesnek, míg a Crew 2 egész jónak érződik. A szokásos Dirt Rally, F1, Assetto Corsával tökéletes, és nagyon jó érzés, de ezektől el is várható, hogy kormánnyal jó legyen.
Az a gond, hogy ehhez sok gyakorlás kell, mert a kontrolleres tempóm közelében se vagyok, még Dirt Rally 2.0-ban is gyorsabb vagyok kontrollerrel, mint kormánnyal, az árkádabb játékokról nem is beszélve.Viszont tényleg teljesen más érzés egy 28cm-es kormányt tekergetni, mint egy pénzérményi joysticket.
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz
sajtos75 #1218 üzenetére
Mi a hibaüzenet? "Mailbox full"? Ha igen, akkor a mailboxodból kell törölni a felesleges alkatrészeket. Vigyázz, hogy mit törölsz, mert a summitos alkatrészek is oda mennek, ha nyertél valamit.
xenon2: Az a baj, hogy én nekem nem volt még normálisnak mondható kormányom, szóval nincs viszonyítási alapom. Lehet, hogy ha lenne egy kormányom, akkor amit lehet, azzal játszanám, ki tudja. Kontrollerhez vagyok szokva, kontrollerem van, a billentyűzethez képest sokkal jobb.
-
CJ4567
nagyúr
Igazából az a lényeg, hogy élvezd a játékot, eszköztől függetlenül.
Vannak, akik billentyűzettel tudnak olyan időket menni, hogy csak nézel, hogy naezthogy
Én sose értettem azokat, akik magas szinten tudnak autós játékokat játszani egy billentyűzettel, mert ott tényleg csak 0-100 van.
-
CJ4567
nagyúr
Én ezért engedtem el a legjobb szetteket, főleg úgy, hogy a mostani trendből kiindulva szerintem előbb utóbb minden kategóriára fognak fullos szetteket adni... nemrég volt monster truckra fullos NC, én az F1-es autó alkatrészeit el is engedtem, annyira ritkán használom.
Van rajta egy régebbi summitból a felboostolt frenetic/pure egy része, a másik része meg ami van, de az irányítása is úgy kukázható az RB14-nek, ahogy van. -
CJ4567
nagyúr
Verseny közben az Y/háromszög(Xbox/PS kontroller)-el tudod megnyitni a menüt, ahol zenét tudsz váltani, kilépni a versenyből és újraindítani.
Ha egy fix utat akarsz bejárni, akkor csinálhatod azt, hogy végigcsinálod a versenyeket a különböző kategóriákban, majd ha érdekel a summit, akkor felhúzol egy score breaker szettet egy autóra, hogy az aszfaltos/offroad slalom skillekben sok pontod legyen, egy hajóra egy score breaker(buoy smashing, slalom miatt), és egy repülőre(air race ajánlott) is score breaker, hogy a repülős skilleken legyen sok pontod. Ha ez a három megvan, akkor megnézed, hogy mi kell a summithoz, és azt felhúzod. Pár summit után már csak pénz fog kelleni, de az jó sok.
Ha PvP érdekel, akkor csak vedd meg az autót, alapból maxosak az autók PvP-ben. -
CJ4567
nagyúr
Nem tudom, hogy kormányon mennyire működik, kontrolleren, és billentyűzeten nyomsz egy kézifék + nitró kombót, és már keresztben is van az autó.
Szóval ugratón jó időben kézifék + nitró, és úgy érkezel, hogy már driftel az autó.
Csak gondolom ez kormányon "kicsit" nehezebb, mint kontrolleren egy kis analóggal + a játék rásegítésével.
(Ez a kézifék+nitró kombó TC1 óta működik amúgy, Wild Run nélkül RX Chargerrel lehetett olcsón driftelni így.)
Láttam videóban ezt a glitchet, hát nagyon szép
A jövőheti summit lesz vicces, a skilleken kívül minden crossover, még AGP x DD-t is kapunk.
-
CJ4567
nagyúr
Tudom, hogy lehetett volna még több, mint egy percet driftelni magában, csak a TC2 discordban sokan panaszkodtak arra, hogy lehetetlen 60-70k-t összeszedni anélkül, hogy nem használnád ki a rendelkezésre álló időt, azért csináltam ezt.
Az a baj az új móddal, hogy nem tudja, hogy mit akar. Van egy rendelkezésre álló idő, 3 perc vagy mennyi, viszont nincs pontbéli bónusz arra, hogy gyorsabban befejezted a pályát, ezért semmi értelme gyorsan, "menőn" végigszaladni rajta, hanem a végén még fordulj vissza, és körbe körbe driftelj.
pedig az ötlet szerintem nagyon jó, csak lassan szokásosan félkész lett a megoldás.
-
CJ4567
nagyúr
Nekem eléggé bejött ez az új mód, sokkal élvezhetőbb, mint a rendőrös lezúzás.
Így elég élvezhető, TCS kikapcsolva, és nitró+kézifék minden kanyart.
-
CJ4567
nagyúr
Rákérdeztem, elvileg a Magmánál instabilabb, viszont ugyan olyan jó a gyorulása, és a nitrója. Szóval nem rossz, ha nincs meg a Magma, viszont akkor még a La Voiture Noire amit még ajánlani szoktak. (Az sincs meg, nem sokat játszom mostanában már a TC2-vel, viszont a héten benne van a heti summit bundle-ben, szóval lehet, hogy össze kéne szedni rá a pénzt.
)
Azt észrevettem, hogy szeret driftelni, és néha tényleg instabil, viszont Divo Magma hiányában megteszi, és szerintem nem is néz ki rosszul. -
CJ4567
nagyúr
Először csak jobb pontszámot akartam menni, mint valaki a barátlistámon, aztán láttam, hogy eléggé közel vagyok ahhoz, hogy a top 100-ben benne legyek, ez a cél éppen hogy meglett.
1,314-ig ment fel a végére, és ha jól emlékszem, te 1,32 fölött voltál, szóval neked is meg kell hogy legyen.
Az a baj, hogy nem vagyok olyan jó a játékban, hogy erről véleményt tudjak mondani, inkább megvárom a szakképzettebbek véleményét.
Mentem vele azért pár kört, szerintem simán megvan Divo Magma szintjén, igazából ha nagyon lusták voltak a fejlesztők, akkor simán lehetséges az, hogy fogták a Magmát, átszínezték, majd egy icipicit állítottak rajta, és nesze, Divo Emerald.A nitró benne brutálisan erős, de tudtommal ez az összes Bugattiban ilyen.
Amúgy a kanyargósabb, gyorsulás orientált pályákon már van gyorsabb autó, mint a Divo/Divo Magma, mégpedig a Porsche 911 GT1, és ráadásul nem is drága autó.
(És szerintem jobban is néz ki, mint bármelyik Bugatti.
)
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Szoszo94 #1123 üzenetére
A játék márciusban kapott egy nagyobb frissítést, így a street race, és a hypercar autók új fizikát kaptak, lehet, hogy ez jobban be fog jönni, mint az előző, de a Horizon-tól még mindig nagyon messze áll.
Nekem az NFS Heat 1 hónapot se élt, vettem 1 hónapnyi Origin Access Premiert megjelenséskor, végigjátszottam, és kb. ennyi volt a játék, nincs benne a mai napig mit csinálni végigjátszás után. (Azon kívül, hogy megszerezd az ultimate+ alkatrészeket.)
Nem tudom, én kipróbáltam nemrég újra a TC1-et, hogy olyan jó-e, mint amire emlékszem, és ennél még a TC2 fizikája is jobb, pedig az se egy csúcskategória.
-
CJ4567
nagyúr
Nincsen kormányom, Dualshock 4-et használok, és egyedül mentem, nincs az az ember, aki ennyi újraindítást kibírna.
De szerintem itt túl sokat nem hozna az, ha szélárnyékban mennél, talán a két egyenesen valamennyit.
És van még benneViszont nem hiszem, hogy azt már megpróbálom, a türelmem így is fogyóban volt a végére. (Bár akkor is ezt mondtam, amikor a 2:07-et megszereztem, ez elégge addiktív tud lenni.
)
-
CJ4567
nagyúr
Kormány legnagyobb előnye az a drag autóknál jön elő, te nyugodtan, normálisan tudsz kanyarodni, mintha sima autó lenne, kontroller/billentyűzettel meg le kell lassítani.
Szerintem az esetek 99%-ában egyedül is hozható a top 3000, ha tudsz egy kicsit vezetni, és vannak normális alkatrészeid. (Leginkább a score breakerekre gondolok, nitro chemist nélkül el lehet lenni.) -
CJ4567
nagyúr
Nekem a rally raid a halálom, amióta megváltoztatták a motorok fizikáját, azóta rühellem az összes MX, és RR(motoros) versenyt.
Tényleg, kíváncsiságból kérdezem, mert már kérdezni akartam: Annó írtad, hogy kormánnyal játszol, váltani H váltó+kuplunggal váltasz, vagy simán a pillangóváltókkal? Mert itt is úgy működik, mint Forzában, a lassan váltó autóknál gyorsabb vagy, ha kuplunggal váltasz. (PC-n tudsz kuplungolni kormánnyal, billentyűzettel, meg PS4 kontrollerrel.) -
CJ4567
nagyúr
Ami érdekes, hogy egyes események úgy szórják a pontot, mintha cukor lenne, másokon meg vért izzadsz 2mp javulásért, és kapsz ~1000 pontot.
Nyáron volt egy summit, a Night Fever, na az annyira egyszerű volt, hogy csukott szemmel 1,3 millió felett voltál bőven.
Ha elég magasra van a skilled felhúzva a kék-lila alkatrészeken, akkor még van esélyed.
-
CJ4567
nagyúr
Vicces, hogy 68k pont driftelésben az csak 776 pontot ad a summitban.
The Crew 2 - Rising Sun Strikes Again - Miami Race Track Skid [716220pts] -
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
Ennek a ciklusnak a végére betettek 3 ismétlést, The Brits(Peppermint) - ez járt le most, Rising Sun Strikes (Again) (RX8 Thunderwave), Untamed Italians (Huracan Performante).
#1018 Reaper
Általában itt farmolok pénzt, mert az ugratón kívül elég jó pálya lett szerintem, nem olyan unalmas, mint egy Über Dam.
-
CJ4567
nagyúr
Neki a tuningjait használom, magamnak nem tudok tuningolni.
Amúgy a Camaro az gyorsabb néhány pályán, mint a Lambo.
Meg szerintem kezesebb is, viszont ha elkezd esni az eső, akkor ott lőttek mindennek, jobb, ha feladod.
-
CJ4567
nagyúr
ISAD = IsuckAtDriving.
Engem az szomorít el mindig, amikor meglátom, hogy a top időkhöz képest mennyivel vagyok lemaradva.Egymás után három autó lesz platina, lesz ugye a TVR Peppermint(én pont akkor vettem meg a játékot, amikor a Peppermint volt a summitban, szóval először nem tudtam megszerezni), az RX8 Thunderwave(Májusban volt először megszerezhető, elég kezes autó), az Untamed Italians meg valószínűleg a Performante lesz, amit nagyon várok.
-
CJ4567
nagyúr
Hajnali 4-kor zárul le, ha jól emlékszem.
-
CJ4567
nagyúr
A sima Divo akár gyorsabb is tud lenni, mint a Divo Magma, mert jobban kanyarodik, mint a Divo Magma, viszont kicsit rosszabb a gyorsulása. (Otthon gépről tudok linkelni táblazatot erről, ha érdekel, tesztelték a HC, SR, TC autókat, és tuningok is vannak hozzajuk.) RX-re próbáld ki a Lancer Evo-t, többet nem fogod a Deltát használni.
Annó április-május körül, amikor kezdtem, volt boosted score breaker rally raidre az egyik summitban, az rengeteget segített az elején, és még mindig azt használom szlalomokra. (elég vicces a 959 Raiddel a versenypályán szlalomozni
)
-
CJ4567
nagyúr
Pénzt farmolni a leggyorsabb verseny az az Über Dam(PB), majd a Motor Trend/Harlem West(SR), a New York egyszerre ad sokat, de nem a leggyorsabb.
A Jesko-nak a gyorsulásán lehet javítani, ha hamar váltasz, 6500 körül, majd 7-8.-ban 7000-nél. (Nem, sajnos nem viccelek, tényleg így van.)
-
CJ4567
nagyúr
Én a summithoz ezt a tuningot használtam, van egy táblázat a játékban minden járműhöz tuninggal, a Crew 2 Discord tagjai csinálták, onnan van:
Nemrég az egyik summitban voltak boosted slippery/hothead alkatrészek(a hothead bónuszt boostolták, a slippery csak a normál maximumig van felhúzva), azokat használtam.
-
CJ4567
nagyúr
Drifthez nem kell fullos autó, minél több slippery, és hothead affix(albónusz) legyen az autón, és simán lehet summit platinád alacsony szintű driftautóval.
Amúgy a summit bronz 300k követőt ad, ha exklúzív autót lehet nyerni(platináért), akkor 400k-t, az az elején rengeteget dob. -
CJ4567
nagyúr
válasz
lanszelot #908 üzenetére
Arany alkatrészt ace nehézségen a legkönnyebb szerezni, mert úgy jobb eséllyel esnek, de így is elég alacsony eséllyel. Goldfinderbe tedd az ikon pontjaid, úgy könnyebb kicsivel, meg jó esetben az alkatrészeiden is legyen goldfinder. És igen, természetes, hogy kaphatsz alacsonyabb szintű alkatrészeket.
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
válasz
lanszelot #897 üzenetére
"igen, pont így csinálom
Amúgy a szellem autó is mutatja, ha az mögöttem van, akkor én nyertem ha betelik a csík /a rivális csík, nem a skill zone csík/
Így nyertem 5-öt , de nem adja meg.
Még ki is választottam a listából /ghost/ és úgy se."
Melyik hobbyt csinálnád? Mert az event =/= skill, az eventek azok versenyek.
Racernél eventet kér:Explorernél skillt:
-
CJ4567
nagyúr
válasz
lanszelot #895 üzenetére
A riválisokat skilleknél úgy győzöd le, ha a képernyő tetején látható csík (ha escape, aerobatics, slalom skillről van szó) teli lesz, speedtrapnél meg gyorsabb sebességgel kell átmenni a skillen, mint a rivális. (Ez mindig egy előre meghatározott pontszám/sebesség)
Először húzd fel az autókat, járműveket max szintre, játszd végig a versenyeket, majd utána foglalkozz a hobbikkal.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
lanszelot #893 üzenetére
Az elején van 4 szint, rookie, popular, famous, star, ez után jön az ikon, ezt úgy fogod látni, hogy pl. "Icon 234"-et ír a szinted, értelemszerűen 1-től kezdődik. Szintlépéskor kapsz ikon pontokat, 3 nagy részre lehet elosztani, mind a három részre külön kapsz pontokat, és kb. 600-as szinttől a középső, és jobb oldali rész ki lesz maxolva, szóval 2-3 szintenként lehet majd a bal oldaliba pontot kapni, ezeket amúgy bármikor ingyen lehet resetelni.
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #888 üzenetére
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #884 üzenetére
Itt egy táblázat, amiben az összes affix leírása ott van, és melyik sethez melyik a jó.
Icon pontokat bármikor resetelni lehet ingyen, szóval elején arra tedd, amihez éppen kell. (pénzre rich, alkatrész farmra goldfinder, ha summitot csinálsz, akkor a nitrós skilleked maxold ki(főleg a pure, és extra pumpot).
-
CJ4567
nagyúr
Én áprilisban kezdtem, az ingyen hétvégés(icon 9) előrehaladásomról.
Nekem a legjobb hypercarom az Agera R, nincs olyan ereje, mint a Divonak, viszont nagyon könnyű kezelni, mintha az útra lenne ragasztva, olyan érzés vezetni. Egyszer majd veszek egy Divot, de az se most lesz, season pass nélkül majdnem 2.6 millió.
-
CJ4567
nagyúr
"Lenne pár kérdésem,aki aktívan játszik,megírná,hogy lehet e olyat,mint az első részben?A pénz szerzésre gondolok.Amikor a barátainkat küldtük versenybe az ő tudtuk nélkül."
Nem lehet ilyet."Vmint a szintlépés az teljesen megszűnt benne vagy csak én nem találom?"
Rookie, Popular, Famous, Star, ezek után jönnek az Icon szintek, egy szintlépés egy Icon szint, Icon 10-től kapsz a jelenleg kijelölt járműre alkatrészt, és Icon 100, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 850, 1000-nél egy exklúzív járművet, ezt a pilot -> timeline fülön látod. És minden szintlépéssel kapsz icon pontokat, azt az icon pts fülön tudod elkölteni, ebben a menüben van a két gomb, amiről beszélek:
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Nyethuszar #578 üzenetére
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Nyethuszar #576 üzenetére
A KTM jelenleg a Huracán szintjét tudja hozni, ami éppen a csúcs street autó.
The Crew 2 - LV280 KTM X-Bow Street Race Car Test (July Season Pass Car Drop)
Aktív témák
Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- RAM topik
- E-roller topik
- Hatalmas és sokat ígér a Blackview új táblagépe
- Tesla topik
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Trollok komolyan
- Fotók, videók mobillal
- Windows 11
- További aktív témák...
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest