Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
G00fy
csendes tag
Ja, és azt csinálom/tam a monitorokkal, hogy megvétel után ráengedek egy tft.exe-t, ami folyamatosan váltogatja a színeket. Ezáltal az összes subpixel (kis kapcsolók ugyebár) kapcsolgatva van. Ha valamelyik hajlamos kiakadni, akkor általában pár órás ilyen stressz alatt elő is jön a baja. Ha 4-5 órát kibírt, utána valószínűleg már jó sokáig jó is marad a panel.
-
G00fy
csendes tag
Nekem az S-PVA paneles EIZO S1931-en egyetlen kék dead subpixel van új korától. A monitor már több, mint egy éves, s nem jött elő újabb baj. Ráadásul ezt az egy nem világító kéket észre sem lehet venni, csak ha teljesen kék háttérnél szándékosan megkeresem. Előtte kifogtam egy szar HP L2065-öt, ami nagyon tetszett, csak az volt a baja, hogy fekete háttér esetén karácsonyfa lett 2 napos korára. Legalább 16-18 stucked subpixel volt rajta. Vissza is vittem, de sajnáltam, mert amúgy jó lett volna. Kicserélni nem is tudták, mert 2 hetet kellett volna várni. Akkor inkább megvettem az EIZO-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR93U-B Monitor 4K UHD 144Hz 1Ms
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- Samsung C49RG94SSP Monitor 120hz
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest