Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Drizzt
nagyúr
válasz
#64791808 #59 üzenetére
Szerintem sokat fog számítani nekem, mert azért napi 10 óra kb. a monitorbámulásom. Az egészségem meg megér pár*tízezer forintot.
Szóval most az lenne a gondom, hogy tudna-e valaki olyan lcd-t ajánlani, ami 17 colos, alacsony válaszidő, pixelhiba esetén nem az ablakon kidobott a pénzem, hanem mondjuk kicserélik, nem ocsmány 1024-en a képe játékok alatt. Egyéb dolgok alatt 1280-on használnám. Meg az ágyból is lehessen látni a filmeket valósághű színekkel. -
Drizzt
nagyúr
CRT monitort már szerintem egyre kevésbé tolerálja a szemem. Lehet be kellesz szereznem egy lcd-t, hátha azt jobban bírom. Vagy ez ugye nem csak urban legend?
-
Drizzt
nagyúr
Itthonra kéne monitor alapvetően internetezési célokra, nameg mozi, játék. De 1280*1024-ben a játékok sebessége már elfogadhatatlan a gépemen, annak bővítésére nincsen pénzem, s a szememnek egy lcd igencsak jót tenne szerintem, legalábbis otthon ha notebookon csinálom a dolgokat, akkor nem akad ki a szemem teljesen egy bizonyos idő után, itt a crt-n meg annál inkább.
-
Drizzt
nagyúr
Talán ide tartozik a kérdés: lehet kapni jó tulajdonságokkal bíró 1024*768-as natív felbontású lcd-t? Gondolok alacsony válaszidőre(15 colosoknál ez elég magas szokott lenni), látószög, stb.?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bestbuy játékok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest