- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PLC programozás
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Acer notebook topic
Aktív témák
-
up
senior tag
Jó, de irányelvként meg azt szokták alkalmazni, hogy ha a garanciális feltétel kedvezőtlenebb a vevőre nézve, mint a fogyasztóvédelmi törvény (gyártási hiba!!), akkor a forgalmazó köteles a törvényben előírtat biztosítani. Ezért vagyok kíváncsi rá, hogy volt-e már ilyen eset. Egyébként én már most írnék a panasz@fvf.hu -ra, nem bejelenteni, csak érdeklődő jelleggel. Ne felejtsd, hogy 3 napon belül köteles csak azonnal cserélni vagy visszafizetni/levásárolni engedni, utána elviszi javítani, az 15 nap stb stb... ne játszd el a lehetőséget, szerintem cselekedj, amíg lehet. Holnap még hétköznap van, foglalkozhatnak veled. Ha hétfőn kezdesz utánajárni, lehet, hogy késő lesz.
-
up
senior tag
Lehet, hogy érdemes precedensértékkel megjátszani egy fogyasztóvédelmet, nem vagyok biztos benne, hogy csak így eldönthetik, mi a hibás termék és mi nem (nekik ez nem). Az, hogy nem tudnak megbízhatót gyártani, egyéni szoc. probléma, én egy megbízható termékért fizetek (és nem kötelességem érteni hozzá). Szerintem legalábbis véleményt kérj a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségtől (www.fvf.hu), ők biztos el tudják mondani, volt-e már ilyen eset, és mi lett a vége. Engem is érdekelne.
Persze ha céges számlára van, akkor nem nagyon tudnak téged képviselni, csak akkor, ha a cégnek nem a gazdasági tevékenységéhez kell a monitor. Vagy ilyesmi. Szerintem kérdezd meg őket, nem veszíthetsz.
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Renault, Dacia topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gurulunk, WAZE?!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Samsung Odyssey G3 180Hz 1ms / garancia
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest