Aktív témák
-
up
senior tag
Jó, de irányelvként meg azt szokták alkalmazni, hogy ha a garanciális feltétel kedvezőtlenebb a vevőre nézve, mint a fogyasztóvédelmi törvény (gyártási hiba!!), akkor a forgalmazó köteles a törvényben előírtat biztosítani. Ezért vagyok kíváncsi rá, hogy volt-e már ilyen eset. Egyébként én már most írnék a panasz@fvf.hu -ra, nem bejelenteni, csak érdeklődő jelleggel. Ne felejtsd, hogy 3 napon belül köteles csak azonnal cserélni vagy visszafizetni/levásárolni engedni, utána elviszi javítani, az 15 nap stb stb... ne játszd el a lehetőséget, szerintem cselekedj, amíg lehet. Holnap még hétköznap van, foglalkozhatnak veled. Ha hétfőn kezdesz utánajárni, lehet, hogy késő lesz.
Aktív témák
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest