Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bentetomy
csendes tag
Gyors kérdés:Ha egy videót vagy interjút kérő tesztet elfogad anyukám, aki a hivatalos tesztelő, csinálhatom én helyette őket, vagy ő kell megcsinálja?
-
D@ni88
addikt
hol lehet azt bejelölni, hogy nem németországi banknál van a számlám?
-
aizen92
addikt
ahj, úgy látszik tényleg ez kell... direkt megnéztem 10 emailt. Mindegyiknél ez a szöveg : " Jelentkezésedet rögzítettük, jelenleg várólistán vagy az alábbi teszten: "
és könyörgöm , NEM számít, hogy hanyadikként jelentkezel.
Van egy limit. pl.20 jelentkező ( 20 meghívó küldenek ki ), ebből kell 10 tesztelőt kiválasztani .... -
MrSealRD
veterán
válasz
nelsonmanian #683 üzenetére
Én kaptam...a szokásos nem választottak ki.
Csak tudnám, hogy az e-mail értesítés után fél perccel, hogy lehet várólista...Igazán az én hibám. Túl lelkes vagyok.
-
nelsonmanian
senior tag
erről a hétvégi mini tesztről más se kapott emailt?
-
D@ni88
addikt
Sziasztok.
Arról tud valaki bármit hogy mitől függ a "kiválasztási" folyamat?
Ma ismét kaptam egy meghívót egy tesztre kicsit több mint 1 órával később elfogadtam és a telítettségi status bar akkor még csak 10-15%-nál járt. Erre az alábbi emailt kapom:Köszönjük, hogy jelentkeztél a(z) XY tesztünkre. Már minden helyünk betelt a tesztre, így most az első körbe nem kerültél be.
Jelenleg sorban állsz a tesztre. Ez azt jelenti, hogy jelenleg a kispadon vagy: ha egy másik, első körbe bekerült tesztelő nem végzi el munkáját a XY teszten, akkor téged fogunk felkérni a helyére. Ha be tudsz kapcsolódni a munkába, akkor e-mailben értesíteni fogunk. Ha ezúttal nem kerülnél be a tesztbe, ne csüggedj, hamarosan újabb meghívókat kapsz majd tesztjeinkre! -
bentetomy
csendes tag
Hello, az a kérdésem, hogy kinek meddig tart míg válaszol a birdmasterje egy kérdésre?
-
Bandita4141
tag
Sziasztok! A kifizetés igénylésénél ezt a sort ki kell pipálni vagy nem?:I'm entitled to deduct pre-tax in Germany (optional)
Ha paypalon szeretném kérni a kifizetést ezt az üzenetet látom: As the receiver of a payment the fees for using PayPal will be deducted from your payment. Please use a bank transfer in case this is unacceptable for you.
Akkor én nem kérhetem a paypal kifizetést?
A profilomban nem találom a számlaszámomat, hol tudom módosítani a kifizetési beállításaimat?
Köszi előre is! -
blash
tag
válasz
Testbirds PM #670 üzenetére
Vicces ez a madaras jelző, rögtön a palimadár jut eszembe. De sokkal rosszabbak azok idétlen rajzok, amiken stilizált emberek láthatók. Persze értem én, hogy a marketingeseknek ki kellett valami egyedinek tűnő dolgot találniuk...
bentetomy: az ászf szerint nem, de mivel nem hatóság vagy bármi hasonló...
https://nest.testbirds.com/legal
§ 2 A TESZTELŐ FELHASZNÁLÓI FIÓKJÁNAK létrehozása
1. FELHASZNÁLÓI FIÓKOT 18. életévét már betöltött, nagykorú TESZTELŐ hozhat létre.
-
bentetomy
csendes tag
válasz
Testbirds PM #670 üzenetére
Hello, az lenne a kérdésem, hogy 18 év alatt lehet-e tesztelni, vagy csak afelett?
-
Testbirds PM
csendes tag
Kedves Fórumozók,
az esetek 99,9% százalékában valóban nem így működik a kiválasztás, így elég nehéz lenne választani
Ennek ellenére van rá példa, hogy amikor egy-egy tesztelői hely felszabadul, akkor soron kívül megkeresünk egy sokszor bizonyított, "bevált" Madarat, akiről sejtjük, hogy örömmel vállal egy újabb tesztet - de természetesen ez is csak akkor működhet, amennyiben a teszt egyéb elvárásainak (tipikusan: eszközigények) megfelel a Tesztelő.
Egyik leggyakrabban felmerülő kérdés, hogy mit lehet tenni annak érdekében, hogy sűrűbben érkezzenek a meghívások/kiválasztások.
Minden tesztünk egyedi, speciális feltételekkel, de két dologgal tudsz igazán segíteni abban, hogy könnyedén rád találjunk. Egyfelől, minél több olyan eszközt rögzítesz amellyel valóban tudsz tesztelni, valamint minél részletesebben van kitöltve a profilod, annál nagyobb eséllyel bukkanunk rád. Ezen túl, a legbiztosabb stratégia a tesztek lelkiismeretes elvégzése, időben való leadása, valamint a folyamatos kommunikáció velünk a tesztelés folyamán. Természetesen soha nem késő csatlakozni, igyekszünk az újoncoknak is lehetőséget biztosítani a tesztelésre.
Emellett örömmel látjuk, hogy ilyen aktív fórum alakult ki a tevékenységünk nyomán
Egy kérésünk van - ha Tesztelőnk vagy, az ÁSZF-ünk értelmében a teszteket illetően titoktartás terhel, ezért kérünk, hogy a projektek részleteit nyílt helyen ne osszátok meg (eddig ezzel nem volt probléma).
Ha nálunk tesztelsz és kérdésed akad, természetesen fordulhatsz közvetlenül is hozzánk, erőnknek megfelelően igyekszünk minél hamarabb válaszolni a felmerülő kérdésekre.Üdvözlettel,
a Testbirds csapata -
D@ni88
addikt
Múlthét folyamán volt pár kérdőív egy lehetséges tesztről, amiben szó volt arról hogy személyesen kellene bemenni az egyik szolgáltatóhoz a Duna Plázába... A legelső időpont szerdán volt.
Még múlt héten kitöltöttem a kérdőívet, de nem írtak vissza hogy ki lettem-e választva vagy semHa igen, akkor honnan/mikor tudom meg hogy részt vehetek-e?
-
bentetomy
csendes tag
Hello, én csütörtökön regisztráltam, az a kérdésem, hogy mikor kapom meg kb az első tesztem.Eszközöknél van egy XP-s laptop, egy 7-es számítógép és egy Androidos Samsung.Mennyit lehet ezzel keresni egy hónapban mondjuk?
-
Pecas94
csendes tag
válasz
FoxiestFox #660 üzenetére
Nem muszáj elhinni amit írok, bár Én csak azt írtam le ami velem történt és ezt ha elhiszik itt az emberek ha nem, akkor is így volt minden.
-
-
Pecas94
csendes tag
-
Pecas94
csendes tag
Üdv!
Már egy éve tag vagyok, és néhány tesztnél el is fogadták a jelentkezésem úgy hogy rájuk írtam ,és ilyen már azonnal jelleggel meg is kaptam. Ekkor jöttem rá, hogy, ha meg akarok kapni egy tesztelési lehetőséget, akkor írnom kell egy üzenetet nekik, hogy meg akarom kapni. Ez eddig szép és jó, de a legutolsó meghívó júliusban jött azóta semmi. Másnál is így van vagy csak nálam ?
-
G2Fun
csendes tag
Jött egy kérdőíves teszt, de nem kaptam meg sajnos.
-
aizen92
addikt
kérdés még mindig adott. Miért jelentkezik be az oldal vagy 1 percen keresztül nálam? Utána ha bent vagyok villámgyors, de a belogolás valami iszonyat lassú. Mobilneten, wifi, lanon, Chrome,firefox,boatbrowser, IE....
Wtf? Nagyon idegesítő. -
G2Fun
csendes tag
Köszi a választ. Akkor átpasszolhatnád a felesleges próbatesztedet nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest