- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
Hi! A probléma az, hogy miután a legujabb drivert és szoftvert feltelepitem, tökéletesen kellene működnie... a kártyának van külső pultja, amin vannak különböző kimenetek. Van 1 szabályzóval ellátott fülhallgató és mikrofon dugó is... na ha azon hallgatom a zenét, nem elég hangos és kegyetlenül recseg ropog alacsony hangerőn is, mindig és egyfolytában, még ha egész halkan hallgatom... nemtudom miért, régen nemvolt ilyen. Van 1 sima Front Out magán a kártyán, ha azon hallgatom akkor jól szól, legalábbis úgy tűnik. Úgy tudom ez egy elég jó kártya... és nemtudom miért szól ilyen borzasztóan...
akinek van ötlete, írjon! Azthiszem volt valami hasonlo probléma, akkor IRQ-ra tippeltek, valami 22-esen van és az is virtualis, azert csinalhatja.. Van még 1 terratec aureon 5.1 fun-om, az meg tökéletesen szól, nemértem hogy a 6x annyiba kerülő stúdiókártya miert csinálja ezt. Régi driverrel is ezt csinálja... Hogyan lehet kisebb IRQra rakni? aki tud segitsen! köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest