- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Engem pont az MMORPG tud lekötni a legjobban, de voltak korszakaim, mikor minden jöhetett és elvoltam velük 1-2 órát, de ennyi. Nagy wowos is voltam, de már az sem jelent Nekem kihívást. Ott is ugyan az van jönnek új insták új set-ek, de már kicsit lerágott csont az is. Most újra elkezdtem Guild Wars 2-vel játszani és nagyon leköt remélem később is így marad.
Amúgy partyban sokkal jobb és élvezetes, de nem ilyen semmittevő kis hulladékokkal, akik mert ingyenes meg nincs jobb dolguk egész nap afkolnak a játékban arra jön valaki azt meg kihívják duelre. Nem is értem ezeknek hogy van ennyi idejük, vagy nem szólnak rájuk a szüleik, hogy mozdulj már meg. Na mind1 kedvedet nem akarom elvenni a játéktól, nagyon szép részek vannak benne, de tényleg számomra idővel már kicsit unalmassá vált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest