Hirdetés
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Engem pont az MMORPG tud lekötni a legjobban, de voltak korszakaim, mikor minden jöhetett és elvoltam velük 1-2 órát, de ennyi. Nagy wowos is voltam, de már az sem jelent Nekem kihívást. Ott is ugyan az van jönnek új insták új set-ek, de már kicsit lerágott csont az is. Most újra elkezdtem Guild Wars 2-vel játszani és nagyon leköt remélem később is így marad.
Amúgy partyban sokkal jobb és élvezetes, de nem ilyen semmittevő kis hulladékokkal, akik mert ingyenes meg nincs jobb dolguk egész nap afkolnak a játékban arra jön valaki azt meg kihívják duelre. Nem is értem ezeknek hogy van ennyi idejük, vagy nem szólnak rájuk a szüleik, hogy mozdulj már meg. Na mind1 kedvedet nem akarom elvenni a játéktól, nagyon szép részek vannak benne, de tényleg számomra idővel már kicsit unalmassá vált.
Új hozzászólás Aktív témák

- BE QUIET! Dark Rock Pro 4 Processzor hűtő
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060
- SONY WH-1000XM5B Prémium vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató, fekete (WH1000XM5B.CE7)
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest