Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Hali!
Gondban vagyok. Pár napja rendeltem polikarbonát napellenzőt, 3 db-os készletből kettőt, tehát összesen 6 db-ot. Erre ma hoztam a futár, és kibontva ledöbbentem, hogy összesen 2 doboz volt a csomagban, mindegyikben 1-1 db napellenző. A dobozokon lévő cimke szerint 3 pieces, vagyis három darabos, de a doboz méretéből fakadóan nem is férne el benne három, csak egy. Elindítottam a visszatérítést a chat felületen, csatoltam fotókat is, erre délután már jött is a válasz, hogy elutasítva, mert "Megerősítették, hogy mind a(z) 2 terméket becsomagolták és elküldték neked. Ha bármilyen kérdésed van, kérjük, fordulj az ügyfélszolgálathoz." Ismét írtam írtam a chat-nek, de csak ugyanezt szajkózza. Szerintem a képek alapján egyértelmű, hogy (vagy szándékosan, vagy véletlenül), de rosszul cimkézték fel a dobozt.
Mit tudok a Temuval kezdeni? Vagy próbálkozzak a paypal-nál reklamálni?
[kép] [kép] [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Pioneer PD-S601 asztali CD lejátszó
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- MÉG TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest