Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
Most találtam még egyet. Ez sem rossz. Az készíti, aki a "full screen caller ID" progit.
Full Screen Launcher -
DonMedve
addikt
Van zöldbe is,meg sárgába,és pirosba.
Nekem a kék tetszik,meg mint látható,a rendszer szine is e köré épül.Most keresgetek ikonokat,de szerintem az már holnapra marad.Dock sem a végleges még.
Egy kérdésem lenne is,asszem volt már téma anélkül,hogy apk-kat hackelnék,nem nagyon van mód arra,hogy a menübe az ikonokat lecseréljem igaz?Mert szedtem le ikonpakkokat,de az ADW Ex-el nem lehet az egészet lecserélni,és ugye a nem gyári appokat nem cseréli le.Remélem érthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest