- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
válasz
Beerdrinker #13919 üzenetére
Kurva jó!
-
kiskaktusz
addikt
Hosszú idő után újra egy screen.
1 HS
swipe le -> status bar
swipe fel -> app drawer -
kiskaktusz
addikt
-
-
kiskaktusz
addikt
-
kiskaktusz
addikt
-
kiskaktusz
addikt
Biztos vagyok benne, hogy láttam valahol már azt az ikont, csak fogalmam sincs hogy hol.
-
kiskaktusz
addikt
válasz
bubi92 #10934 üzenetére
Én azonnal cseréltem. Megjött, 220-ra rá, gugliaccount engedélyezés, és launcher download
Csak már elegem van, hogy abu kernel nem tölt kikapcsolva, a JB és GB romok ledobálnak a wifiről, stb.
Jó egyébként a gyári rom, egy gond van vele, hogy 2.1 és az, hogy aburomnál egy hajszálnyit lassabb. De legalább stabil. -
kiskaktusz
addikt
Elegem van a customROM-ok és kernelek faszságaiból...
Háhh:
-
kiskaktusz
addikt
válasz
chesterboy #10498 üzenetére
Az újat nem ismerem, nekem a régi van és direkt nem frissítek, de a régiben úgy kell eltüntetni, mint minden launcherben; hosszan rajta tartot a widgeten az ujjad és felugrik egy ablak, hogy kukázod, vagy be kell húzni egy kukába, aminek változtatható a pozíciója.
-
kiskaktusz
addikt
~10K hsz. után visszatér a fórum a kezdetekhez és csempésedés lesz?
-
kiskaktusz
addikt
Igazából semmi különöset. A bűnös talán az exhibicionista mivoltodban rejlik. Ha egy porszem máshogy néz ki, már tolod a screenshotot és töltöd is fel. Kiváló példa erre a múltheti és az ezen a héten feltöltött produkciód a dekstopmodding topicban; A Win téma nem változik, az ikonpakk nem változik, semmi sem változik, még az ikonok helye sem, csak a háttér.
Ez némelyeket zavar, némelyeket nem. Igen, vannak jó cuccaid is, miért ne lennének? csak amikor görgeted lefele az új postokat, látod a nevet és a majdnem hasonló screenshotokat, az már nagyon unalmas.. Nekem. Másnak nem.
Egyébként a mai kommentemmel nem tudom mi a bajod, csak tájékoztattam a kollégát a holléted felől, semmilyen negatív hangvétel nem állt benne.
-
kiskaktusz
addikt
válasz
Askformore #9817 üzenetére
A gyári lockscreenen csak akkor, ha az említett android verzió van a telefonodon. Ha costum lock appot használsz, akkor már akár az 1.6 óta használhatsz a lockon widgeteket.
-
kiskaktusz
addikt
-
kiskaktusz
addikt
válasz
darvinya #9395 üzenetére
Nem tudom, nekem elég egy óra és egy akksi widget. A nagyon gyakran használt appokat elérem úgy, hogy hosszan nyomom a home gombot és a CM beállításoknak hála, az utolsó 18 használt appom elérem. Ha valami kiszorult a listáról ott az appdrawer.
Eleinte szeretttem időjárás widgetet is hazsnálnin, de aztán rájöttem, hogy nekem annál több kell, (havi előrejelzés, széltérkép stb.) így nekem ahhoz külön az appba kell belépnem, ezért nekem a widget lett csicsa..
Mindenkinek mást és mást jelent a jó funkcionalitás... Én pl notórius status bar eltüntető vagyok
, de ettől függetlenül lehúzható marad, ha olyan mozdulatot végzel és az oda berakott kapcsolóknak sem kell külön widget a homera, mert értelmetlen.
-
kiskaktusz
addikt
válasz
mondomén #9217 üzenetére
Vannak appok, vannak widget appok, vannak appok, amelyeknek vannak widgetei is. Nem minden appot lehet témázni.
Egy órához nyilván vannak skinek, de nem minden óra apphoz. Ez ilyen. Az alkalmazás készítője dönti el, hogy skinezhető legyen, vagy sem.
Amit keresel, arra tökéletesen jó ez. Minimal témakörre szerintem megfelel.
-
kiskaktusz
addikt
Hajlamos vagy elfelejteni a topiclakók kérését. Oké, elhiszem, hogy neked minden király a nettel, nálam nem. Nálunk egy szolgáltató van, aki monopol helyzete miatt lószar ADSL sebességet ad kurva drágán. Árversenybe és fejlesztésbe meg nem kell bocsátkoznia, mert mint említettem, monopol helyzetben van, nincs a közelben konkurens gyártó.
Még egyszer megkérdezem tehát; HD-fHD képet miért nem tudsz feltölteni? Az nem elég részletes őfenségének?
Egy android homescreenbe nem akar senki belenagyítani 300%-ot úgy, hogy még éles legyen minden, ennek fényében kérlek máskor jóval kisebb képet készíts. Más sem rak be ide 3K*2,5K felbontású képeket, csak te.
-
kiskaktusz
addikt
-
kiskaktusz
addikt
válasz
kiskaktusz #8606 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest