Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
Volt már olyan állapota akármelyik ellenzékinek amiben nem utálattal, meg autoriter szociopata 6 éves gyerekként hivatkozott a másik oldalon lévőre? Vagy amikor nem a világvégét meg országok összedőlését javasolták meg? És ebből mennyiszer jött be, mennyiszer nem? Nálunk hányszor akart minden ellenzéki meghalni meg elköltözni külföldre 2014 óta, mert mostaztántuti Albánia szintje lesz? És mit is tudnak felmutatni az ellenzékiek amikor épp ők voltak kormányon? Milyen hibákat meg agymenéseket vittek végig? Ja bocs.
Imádom amikor baloldaliak mutogatnak mindig a másikra, de közben önnönmagukra is ugyanúgy érvényes lenne.Ugyanez a másik oldalon is.
-
Héraklész
tag
-
tranceplanet
addikt
+1
Mindenben egyetértek. Én is végignéztem ezt a nem rövid videót. Ránk mint végfelhasználókra és fogyasztókra sötét idők várnak. Helyesbítenék nem fogyasztók, mert nem fogunk fogyasztani. Már amúgy is a béka segge alatt lévő vásárlási kedv még tovább fog csökkenni. Ez a kiszámíthatatlan állapot nem sarkallja az embereket vásárlásra, mindenki megtakarít, mert nem látja a biztató jövőt. Kezdődött a koviddal aztán háború, most pedig ez a vámháború... Ez az őrült vörös jenki igazán nagy károkat fog okozni, úgy kb. mindenkinek. Ha nincs vásárlási kedv, akkor az egy dominó effekt, ha beindul egyszer és nem áll be pozitív változás, akkor húzza magával az egész piacot. Az a szomorú, hogy az egész Uniót is pont egy ilyen dilettáns banda irányítja. Szépen meg lehet nézni, hol tart most az Unió autóipara. De nem számít, mert a jelenlegi legfontosabb dolog, hogy most pikk-pakk felvegyük tagnak az Ukránokat. Tényleg megértünk a pusztulásra, kelleni fog egy nagy "reset" , mert ez hosszú távon így nem fog működni, ahogyan most mennek a dolgok. Egy kicsit most ez ilyen pesszimista szösszenet volt a részemről, nézzétek el nekem. Az a baj nem nagyon látok olyan vezetőket, aki kikormányozna minket ebből a sz*rból. -
Olvastam már több elemzést is, hogy mit is akarhat trump, igazából teljesen mindegy, ezt így nem lehet csinálni. Remélem jól beszopják a hívei. Kína már vissza is mondta a teljes amerikai szójabab importot(braziloktól vesznek inkább) és 2 új Boeing repülőt is visszaküldtek, nem fizetik ki plusz ezen kívül még 50 repülőt rendeltek korábban azokat is lemondták.
Persze, igen, minket is érint de valószínűleg nem annyira mint az amerikaiakat, akár egy szorosabb szövetség is létrejöhet az országok között az USA kihagyásával. Ez még persze nagyon a távoli jövő kérdése, az elkövetkező 1-2 év kritikus lesz bár szerintem háborúig nem fajul a dolog.
-
Szerintem előbb vagy utóbb elengedik ezt a dolgot trumpék, persze majd valami megegyezésnek fogják hazudni mint ahogy a napokban is azt hazudta a narancsmajom, hogy tárgyalnak, erre Kína kiadott egy közleményt, hogy ők nem tudnak semmilyen tárgyalásról.
Aztán mikor szembesítették trump-ot az újságírók, jobban mondva egy és kérdezte, hogy név szerint ki tárgyal Kínával akkor csak hebegett-habogott, nem tudott egy egyenes választ adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
it Gyakorlatilag újraindították az európai működést a stratégiai nehézségek után.
- Filozófia, pszichológia
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Társasjáték topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest