Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Ennek a tenorsznak olyan hangja van amikor kánonban énekelnek, hogy be lehetne vetni őket tömegpusztító fegyverként. Mintha az összes idegszálamat életlen fűrésszel nyírnák.
Az évtized rejtélye hogyan jutottak ezek idáig.
-
Ijk
nagyúr
A rock tenors ma végre kiesik. A homok a szélben volt az utolsó szög a koporsóba.
-
Ijk
nagyúr
Fantasztikus, most kapcsolok ide, reklám aztán Királynorbi
Motion_Blur: Pedig Muri miatt kapcsoltam át a real meccsről.
-
Ijk
nagyúr
Ördög Nóra mit "evör"-özik, pfujj de utálom az ilyet.
baluka26: Mindjárt Barca meccs
-
Ijk
nagyúr
Jé ez a 3 gyík még bent van?
-
Ijk
nagyúr
válasz
Sirandrish #1230 üzenetére
Senkivel, de ha már mondani kell valakit, akkor Muri, de csak mert jócsaj
-
Ijk
nagyúr
Rájöttem! Ördög Nóra egy robot, más magyarázat nincs erre a nőre.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1177 üzenetére
Nem volt azért olyan mintha macskát nyúztak volna, de valami keserves erőlködés jött ki a hangjából.
runner 125: Nekem nagyon nem szimpatikus a nő. Egyrészt szerintem nem kimondottan szép, főleg ezzel a hajjal, másfelől erőltetett szövegeket nyom, amelyekről szinte látom ahogyan betanulta a tükör előtt.
-
Ijk
nagyúr
Ebben a Tarány gyerökben megvan a genetika. Néha kicsit megcsúszott ha nagyon kritikus akarok lenni, de jó számot választottak, és tetszett a stílusa. Kicsit furcsa volt utána ezt az ugráló majmot nézni ezzel a rettenetesen igénytelen számmal, dehát fontosak a tömegigények.
Ördög Nóra meg vicc ezzel a magassággal és a frizurájával. -
Ijk
nagyúr
Kiszenvedtem. Ez a műsor siketeknek való, azok néhány csaj látványán még élvezkedhetnek.
Borzasztó nyöszörgés volt a legtöbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! 2025-ÖS 10 Magos DDR7 DLSS 4.0 RTX 5060 TI 8GB Gamer PC 14. Gen I5-14400 16x4.7Ghz 1TB SSD 32GB
- Nikon D5100 + kit obi 18-105mm 3.5-5.6G
- Lenovo Legion go
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest