- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
És azt mivel tudom és hogyan?
bb71: Pedig a termékfotókon van ALT felfestve.
Nekem a 3D fagyásokra visszaadtak 25 USD-t, ennyiben állapodtunk meg. Vagy visszaküldhettem volna. Mondjuk nem para a dolog, mert kb 4 játék állt eddig meg. Így 75 USD körül jött ki az ár + 10e ÁFA és vámkezelés persze
-
Zebu
addikt
32GB-os AIR 3-ra fel lehet tolni windows-t is? Alapból csak Droiddal szállították.
-
Zebu
addikt
V7-es ROM-ot érdemes feltolni? 6.1 van most az AIR 3-mason de egyes játékok így is fagyogatnak.
Megy jól? Majd meséljetek. -
Zebu
addikt
Rendeltem tokot hozzá Aliexpressről. Fóliával, mindennel küldték. Nagyon szuper! Hihetetlen, hogy dec 9-én rendeltem és már itt is van. Közben várok csomagokat amik október elejte óta nem érkeztek meg.
-
Zebu
addikt
Na most mintha megszűntek volna a fagyogatások. Na erre varrjatok gombot. Semmit nem változtattam.
-
Zebu
addikt
Visszatért az élet!
-
Zebu
addikt
Valshogy le akarom szedni a csájníz appokat, de 3 kb a rendszer része. Emiatt akartsm leginkáb rootolni, erre nem megy a titanium. Tudjátok mik ezek az appok és hogy szedjem le?
2 sárga ikonos valami és egy kék mancs. Plusz ott van a teclast ota.
-
Zebu
addikt
Ma megjött az AIR III Android 5.0-val. Hogyan tudom rootolni, illetve akár windows 10-et rátolni?
Van rajta néhány csájníz app. Nagyon szeretném leszedni őket....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ipad Mini 5 wifi
- ELADÓ - Amazon Kindle 2024 16GB Black (ÚJ, SZÁMLÁVAL)
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest