Új hozzászólás Aktív témák
-
szimi57
őstag
Sziasztok!
Megjött az asszonynak egy P20HD. Viber telepítés gond, de szerintem ez szoftveres téma. Ha telepítem akkor a telóra újra kell telepíteni és utána ez ismétlődik fordítva. Mi a megoldás, hogy mindkettőn ott legyen? -
tlala
addikt
Sziasztok,
feleségemnek "konyhai TV-nek" keresek tabletet, így jött képbe a Teclast T40 plus, vagy hasonló.
A Telekom TV Go lenne fontos, hogy menjen rajta.
Valakinek van vele konkrét tapasztalata?
Előre is köszi! -
Msony
tag
Szia!
Ilyen gondom nekem is volt.
Nem emlékszem, hogy oldottam meg.
De ez régebbi teclast.
Vagy újra kellett rakni a romot, vagy hosszan nyomni, 18 mp-ig a bekapcs gombot, vagy nemtom.
Már amikor megjött csinált fura dolgokat bekapcsoláskor, de végül mindig sikerült valahogy megbuherálni, az is lehet, magától állt helyre.
Túladtam rajta és feladtam a sok teclast próbálkozás után a márkát. -
tomchy
tag
válasz
hajdutamas78 #838 üzenetére
iplay esetében nem tapasztaltam, de P20HD és M40 rossz volt az összes
-
hajdutamas78
friss újonc
Nálunk a családban 3db Alldocube M5XS van és azoknak is szörnyű a mikrofonjuk mindegyiknek. Pontosabban a mikrofon jó, a visszhang elnyomással van problémájuk. Videohíváskor ha egyszerre beszélünk a másik féllel, akkor nem halljuk amit a másik mond. Ha csak egyik beszél, akkor rendben van a hang.
-
Tybee
tag
Sziasztok!
Teclast M40 átlag napi 10 perc használat után tönkrement, 3 hónap alatt. Nem kapcsol be a kijelző, nincs háttérvilágítása. Vakuval megvilágítva látszik, hogy működik a kijelző. Szalagkábeleket ellenőriztem, kontakthiba kizárható.
Banggod vásárlás volt, CZ raktárból... Visszaküldtem kínába, full refundot kaptam, javítást nem tudták megoldani.
Visszaolvasva a fórumon többen jártak már így Teclast M40 tablettel.Most új tablet beszerzése előtt állok, felejtsem el a Teclastot vagy van megbízható típusa is? Tudásban, teljesítményben az M40 nekem pont ideális volt, hasonló kellene szintén 6GB rammal, viszont itthon ebben az ársávban nem találok hasonlót csak kétszeres áron....
-
amol
addikt
Sziasztok! Tudtok valakit Budapesten (lehetőleg a III. ker. vonzáskörzetében) aki vállalja M20 USB csatlakozó cseréjét? Egyáltalán nem tölt. Lehet hogy elég lenne újraforrasztani de olyan laza hogy a kábel kihúzza belőle a mágneses fejet.
Köszi -
Dr.NX
addikt
Kb. két lehetőséged van:
1. Factory reset
2. Veszel egy használhatóbb tabletet, pl. ezt: Lenovo TAB M8 Full HD. -
-szabi-
addikt
Hi
Van egy 3 éves P80 Pro tabletem.
Sosem volt egy sebességbajnok, soha semmilyen gyártói frissítést nem kapott.
Van rajta egy Teclast OTA de az sem talál hozzá semmit.
A gyártó honlapján van fenn egy firmware V1.01_20180425 verziószámmal ami megegyezik a tablet build számával, viszont a honlapon 2021-02-23 dátum szerepel, gondolom ettől még ugyanaz.
Így azzal a 7-es droiddal fut amivel megérkezett Kínából.
Geekbench 5-ben 119/407 pontot tud elérni.
Mostanában azt érzem, hogy a szokásosnál is lassabb, ráadásul vannak alkalmazások amik bezáródnak, nem válaszolnak.
Tudok ezzel valamit csinálni?üdv
szabi -
batai15
félisten
Helló ! Adott egy M40. Jól emlékszem hogy ha random elkezd kikapcsolni akkor haldoklik a gép ?
-
vito555
tag
Sziasztok!
Aprón is keresem,de gondoltam itt is megkérdezem...Nincs valakinek elfekvőben Teclast M40 tok?Szilikon érdekelne,de más is szóba jöhet.Esetleg ajánlás kinek mi vált be.
Előre is köszönöm.
üdv:vito555 -
Tibor691
tag
A srácaim decemberben lesz, hogy 2 éve nyuzzák a 2db M30-ast. Náluk is probléma volt az USB aljzat kontakthibája, feszegetés esetén előfordul (pld. töltés közbeni játék). Nálunk Tatán az egyik mobilpatikában 2.500Huf-ért megjavították, forrasztás javítás volt. Az egyiket már kétszer javították. Jelenleg most tökéletes a töltés mindkettőnél. Egyébként hibátlanul működnek az M30-asok, pedig aztán használatban vannak rendesen.
-
Egon
nagyúr
Van egy ilyen márkájú tabletünk (tán M40, a fene se tudja). Olyan hibajelenséget produkál, hogy nem töltődik, pontosabban ha egy kicsit megdöntöm a töltésnél a csatlakozót, akkor tölt (kontaktos lehet valami a töltőcsatlakozásnál).
Érdemes valamilyen helyi szervizbe bevinni? Már nem garis a cucc. -
MrVinyl
csendes tag
Sziasztok!
Teclast P20HD kijelző betörött, van Magyarországon valaki, aki a javítással foglalkozik?
Érdemes megcsináltatni?Aliexpressről lehet rendelni, viszont honnét tudom hogy csak a touch screen kell, vagy az lcd display is?
Köszi a válaszokat. -
g0dl
addikt
m40-re a mai dátummal nekem mutat egy frissítést. Még nem raktam fel.
-
Nekem M40 van és semmi gongom nincs vele, és bátran írom le jobb mint a Huawei M5 tabom volt.
-
Gyuro76
csendes tag
Sziasztok, nálunk 3 is használatban a gyerekek által (M20 és 2xT30) eddig (kopp kopp) hiba nélkül, legfrisebb is túl a fél éven, digitális oktatással felavatva
Viszont az egyik sajnos a gravitáció hatására megrepedt/törött (üveg)és az a kérdésem tudtok-e olyan szervízt, ahol ezt reális áron esetleg tudják javítani vagy ez nálunk nem megoldható? Törés ha jól tudom ráadásul nem is garis.
Köszönöm! -
Plaz
csendes tag
Megosztom én is a sztorim, mert kísértetiesen hasonlít többetekéhez, P20HD, fél éves, Banggoodról, tökre elégedett voltam vele, aztán egyik napról a másikra nem csatlakozott semmilyen wifihez, két nappal később már nem reagált a képernyője semmire, factroy reset után kb egy órát működik, majd megint meghal.
Írtam a supportnak, küldjem el szervízbe, javíttassam meg küldjek számlát és fizetik, mondtam hogy itt nincs erre szakosodott szervíz se alkatrész, és nem éri meg javíttatni, erre felajánlottak 10k-t, nem fogadtam el, majd egy héttel később 20-at, azt sem fogadtam el, majd hogy küldjem vissza és kifizetik a teljes vételárat, de visszaküldeni is kb 15ezer, úgyhogy elfogadtam a 20ezret, vissza is utalták 3 napon belül.
Igazából akinek van jó ötlete mit érdemes csinálni vele az very welcome, mert így csak az ajtót kitámasztani jó, vagy ha valakinek kell alkatrész belőle akkor írjon. A kövi egy lenovo lesz. -
joe833
újonc
Sziasztok!
Törött kijelző miatt kb. másfél hónapig nem használt Teclast tabletet szeretnék bekapcsolni. Töltőn van pár órája, de nem reagál semmire, így azt se tudom töltődik e.
Van valakinek tapasztalata mennyi idő után lehet bekapcsolni, vagy mit kéne csinálni, hogy töltődjön a tablet?
Köszönöm -
Beni2360
félisten
Na a Jun.11.-n vásárolt Teclas M10 SE Görögországban elhalálozott, végre az eladó is elismerte "Hello, dear this package might be lost we advice refund." Indítottam a refundot. legalább megvehetem itthona Tkomtól akciósan a Lenovo TAB M10 FULL HD PLUS - 22 hónapig 2080 Ft
(Teljes vételár: 45 760 Ft -
Gkaresz66
tag
válasz
Watercolour #802 üzenetére
Belefutottam én is egy M16 készülékkel az általad leírt hibába, itthon megoldotta egy noname cég 10 ropiért.
-
LWhite
tag
válasz
Watercolour #802 üzenetére
Igen, pontosan ugyanezzel a hibával, pontosan ugyanezzel a válasszal a Banggood részéről... Eddig nekem eléggé csalódás ez a készülék.
-
Watercolour
aktív tag
Sziasztok,
Banggoodról vásárolt Teclast M40 tabletem fél éve gyakorlatilag probléma nélkül működött pár nappal ezelőttig. Megpróbáltam feloldani a kijelzőt, de a power gomb nyomására nem kapcsolt be. Próbáltam tölteni, nagyon sokáig tartani a power gombot, semmire sem reagál. Mivel még garanciás, nyitottam a banggoodon ticketet, hogy javítást kérnék, itt a hibaleírás és a videó. Válaszként azt kaptam, hogy vigyem el egy helyi szervizbe, és utólag, ha reális a javítás költsége, kifizetik nekem, de ettől megszűnik a garancia. Őszinte leszek, ezt nem szívesen tenném meg, garanciában csinálják meg ők vagy javítsák meg, ahogy az elvárható.
Kérdésem az, hogy valaki találkozott már ennél a tabletnél ilyen hibával? Nincs rá valami házi megoldás? Elég dühítő ez.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Apple iPad Pro M4 11" 256GB WiFi, Apple garancia, BOMBA ÁR!
- 6.8" KOBO AURA HD ,1440 x 1080, microSD, ConfortLight +tok
- Redmi Pad Pro 5G , 12.1 Coll 120hz! Snapdragon 7S Gen2 , Makuláltan , 2 év garancia !
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen PQ94WIF - új, dobozában
- Apple iPad Air 3 Cellular + apple pencil 1st gen
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest