Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
LWhite
tag
Sziasztok! Fórumos és egyéb tesztek ajánlására vásároltam egy Teclast M40-et ajándékba, általános használat + videohívások céljából. Na, itt tévedtem egy óriásit, mert bár a 8MP-es előlapi kamera teljesen megfelelő lenne, olyan iszonyatos visszhangot produkál, hogy a célra gyakorlatilag használhatatlan!
Olvastam itt a fórumon, hogy esetleg zoom-on nincs zavaró visszhang (amit nem használunk), viszont minden más kliens esetén ott van, megszüntetni nem lehet.
Van valakinek megoldása a problémára, mert valószínűsítem nem vagyok egyedül a gonddal?
Esetleg egy bluetooth hangszóró csatlakoztatása megoldhatja a gondot? Ebben az esetben teljes egészében kikapcsolja a beépített hangszórót a videóhívás közben és aktív a mikrofon?
Sajnos nem tudom kipróbálni (ajándék volt és ott csak valóban a használat történik), de ha valaki ennek az ellenőrzésében (vagy a tapasztalat megosztásában) tudna segíteni, megköszönném, mert akkor annyit még rászánnék, hogy beszerzek egy hangszórót is mellé. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest