Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Tápos kibeszélő offtopik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
Új hozzászólás Aktív témák
-
LWhite
tag
Sziasztok! Fórumos és egyéb tesztek ajánlására vásároltam egy Teclast M40-et ajándékba, általános használat + videohívások céljából. Na, itt tévedtem egy óriásit, mert bár a 8MP-es előlapi kamera teljesen megfelelő lenne, olyan iszonyatos visszhangot produkál, hogy a célra gyakorlatilag használhatatlan!
Olvastam itt a fórumon, hogy esetleg zoom-on nincs zavaró visszhang (amit nem használunk), viszont minden más kliens esetén ott van, megszüntetni nem lehet.
Van valakinek megoldása a problémára, mert valószínűsítem nem vagyok egyedül a gonddal?
Esetleg egy bluetooth hangszóró csatlakoztatása megoldhatja a gondot? Ebben az esetben teljes egészében kikapcsolja a beépített hangszórót a videóhívás közben és aktív a mikrofon?
Sajnos nem tudom kipróbálni (ajándék volt és ott csak valóban a használat történik), de ha valaki ennek az ellenőrzésében (vagy a tapasztalat megosztásában) tudna segíteni, megköszönném, mert akkor annyit még rászánnék, hogy beszerzek egy hangszórót is mellé. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest