Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
válasz
attiati
üzenetére
Kicsit csúszunk vele, elnézést. Vannak új hírek, jobb és stabilabb eredmények, további nagyon okos dolgok, amikkel felvérteztük a stratégiát. Sajnos az utóbbi hetekben elsősorban a jelenlegi munkahelyemmel kapcsolatos dolgokat intéztem, ugyanis úgy döntöttem, hogy hivatalosan is beadom a felmondásomat és január 1-től kizárólag ezzel óhajtok foglalkozni. December közepéig dolgozom, utána véglegesítjük az előadások anyagát, elkészül a honlap és január első hetétől indulnak a szemináriumok, oktatások, találkozók.
Még egyszer elnézést, hogy eltűntünk, de egy nagyon jó pozíciót hagyok ott, nagyon komoly fizetéssel, amit elő kellett készíteni és át kellett gondolni. Remélem jól döntöttem...
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro M1 16" 16GB/ 512 GB SSD
- HASZNÁLT Gamer Pc (videókártya nélkül)
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- Unifi Ubiquity ER-4 Router + Unifi UCK G2 + 2db SFP Modul eladó
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest