Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gh0sT

addikt

válasz attiati #6374 üzenetére

Első körben helyre tenni a fejekben a Forexet.

Én nem akarok senkit hitegetni azzal, hogy két hét alatt profi tréder lesz, mert magamnak mondanék ellent, ugyanakkor valami kézzel foghatót, bizonyíthatóan jól működő dolgot szeretnénk átadni a tanítványoknak. Olyat, amit mi is használunk, amiben hiszünk, amit fejlesztünk, ha kell, akkor közösen mindenkivel.

Ez nem egy Szent Grál. Azt szeretnénk, hogy aki majd használni fogja az pontosan tisztában legyen a korlátaival, a viselkedésével a negatív és pozitív tulajdonságaival. Ezért nem lesz robot egyelőre, ezért gondolkodunk manuális kereskedésben. A tesztek mindössze azt a célt szolgálják, hogy az elképzelésünket igazolni tudjuk és finomítsunk rajta, vizsgáljuk a gyenge pontokat.

IronFX-es kérdésedre nem tudok egyértelműen válaszolni. Jelen pillanatban én teljesen független vagyok, nem állok kapcsolatban velük. Ha jól tudom, akkor talán az IronFX-es roadshow keretein belül szóba kerülhet a rendszer, de hogy onnan hogyan tovább, azt nem tudom.

A lényeg: az értékesítési vonalat én brókertől függetlenül kívánom elindítani. A tanfolyamok manuális kereskedésről szólnának a stratégiához mellékelt indikátor segítségével. Illetve ezen felül minden olyan buktatóról, amikbe mi is beleléptünk. Automatizálásról, robotokról, kereskedési stílusokról, kockázatkezelésről, brókerekről.

Új hozzászólás Aktív témák