Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
válasz
attiati
üzenetére
Első körben helyre tenni a fejekben a Forexet.
Én nem akarok senkit hitegetni azzal, hogy két hét alatt profi tréder lesz, mert magamnak mondanék ellent, ugyanakkor valami kézzel foghatót, bizonyíthatóan jól működő dolgot szeretnénk átadni a tanítványoknak. Olyat, amit mi is használunk, amiben hiszünk, amit fejlesztünk, ha kell, akkor közösen mindenkivel.
Ez nem egy Szent Grál. Azt szeretnénk, hogy aki majd használni fogja az pontosan tisztában legyen a korlátaival, a viselkedésével a negatív és pozitív tulajdonságaival. Ezért nem lesz robot egyelőre, ezért gondolkodunk manuális kereskedésben. A tesztek mindössze azt a célt szolgálják, hogy az elképzelésünket igazolni tudjuk és finomítsunk rajta, vizsgáljuk a gyenge pontokat.
IronFX-es kérdésedre nem tudok egyértelműen válaszolni. Jelen pillanatban én teljesen független vagyok, nem állok kapcsolatban velük. Ha jól tudom, akkor talán az IronFX-es roadshow keretein belül szóba kerülhet a rendszer, de hogy onnan hogyan tovább, azt nem tudom.
A lényeg: az értékesítési vonalat én brókertől függetlenül kívánom elindítani. A tanfolyamok manuális kereskedésről szólnának a stratégiához mellékelt indikátor segítségével. Illetve ezen felül minden olyan buktatóról, amikbe mi is beleléptünk. Automatizálásról, robotokról, kereskedési stílusokról, kockázatkezelésről, brókerekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő