Hirdetés
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Monitorkalibráló eszközök
- VR topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
Az igazat megvallva nem tudom egyértelműbben leírni...

Igen, jól gondolod! Ha nem tudja valaki realtime rögzíteni a tick adatokat az az ő baja. Úgy ingyenes. A tick adatot viszont meg kell venni a legtöbb esetben ha múltbelire gondolunk. Érted? Teszem azt múlt héten hétfőtől csütörtököig kereskedtem. Tudtam rögzíteni az adott instrumentumon az összes tick adatot. Viszont pénteken a vizsgáimra készültem ezért akkor nem. Ahhoz hogy hozzájussak meg kellene vennem vagy megkérni valakit hogy folyamatosan rögzítse azokat...
Mégis mi alapján jutottal arra a következtetésre, hogy boxnak nevezd a gyertyákat? A linknek tudtommal semmi köze a tőzsdékhez, ez valami matematikai formula...nem ugyanarról beszélünk.
A behövő adatok noha véletlenszerűek (hiszen nem tudni pontosan ki és mikor mekkora összegű megbízást kíván kiadni), de nincs ennyire túlkomplikálva. Ha történik egy kötés akkor az tick formájában megjelenik.Azt javaslom nyiss egy demo számlát és csak nézd mi történik...
Túlságosan elméleti a feltételezésed...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Spórolós topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Túlságosan elméleti a feltételezésed...