Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mylenovo
csendes tag
Szia Gubek-Einste! Elsősorban tőled kérdezném, mert úgy látom, te nagyon vágod ezt a témát. Fél éve küszködök egy fura problémával: időnként leáll a böngészés, nem nyílnak meg oldalak. (Ha ilyenkor a mobilommal megmérem a wifis netsebességet, akkor tud mérni forgalmat, tehát a sávszélesség elvileg adott).
Akkor is jelentkezik a probléma, ha a Technicolor modemet és a laptopot kábellel kötöm össze.
Akkor is ha külső wifi routert használok.
A gépet újratelepítettem, ezután is jelentkezik a probléma. Kipróbáltam, hogy a Google dns-t állítottam be, de így is. Kikapcsolt és bekapcsolt antivírus/tűzfal mellett is próbáltam, de úgy is jelentkezett a probléma.
Amikor jó: ha rácsatlakozom a szomszéd WiFree-jére. Akkor isteni, egycsapásra megszűnik minden gond.Elképzelhető szerinted, hogy az IPv6-os rendszer kavar be ennyire? Vagy szerinted milyen irányban érdemes a hibát keresni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest