- Asztrofotózás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
csokifuji
csendes tag
Üdv!
Lehet hogy nem a témába illik, de azért gondoltam hogy írok, mert lehet hogy valaki tud segíteni az ügyben!
Nagyapáméknál vagyok ahol UPC-s internet van (Technicolor TC7200.U routerrel!!), ahol sehogysem tudok rácsatlakozni egyetlen LoL (League of Legends) szerverre sem (Váratlan hiba történt a bejelentkezés során....)
Utána olvastam a dolognak több fórumon is és kiderült, hogy ez a hiba azoknál fordul elő akiknek a UPC az internet szolgáltatójuk, azonban konkrét megoldásokat nem találtam.
Próbáltam már elég sok dolgot: windows tűzfalt egyből kinyomtam, próbáltam kábelesen és wifisen is (egyik se működött), a játékot már újratelepítettem, a routerben lévő blokkoló funkciókat kikapcsoltam (pl.: tűzfal), engedélyeztem a routerben azokat a portokat amit a LoL használ és ezek ellenére sem tudok bejelentkezni a játékba. (Viszont tudok csatolni traceroute-t és ipconfig-t is!)
Mást sajnos már nem tudok kitalálni és interneten se találtam megoldást, ha valaki tudna segíteni az ügyben azt szívesen venném!A válaszokat előre is köszönöm!
Ui.: én még egy szoftverfrissítésre gondoltam csak nem találtam a routerhez firmware-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Asztrofotózás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Újszerű APPLE Macbook Pro 16" - M3 Pro - 18GB - 512GB SSD - 23 Ciklus - 100% akku -ezüst- 2+ év gar
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest