Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csokifuji

csendes tag

Üdv!

Lehet hogy nem a témába illik, de azért gondoltam hogy írok, mert lehet hogy valaki tud segíteni az ügyben!
    Nagyapáméknál vagyok ahol UPC-s internet van (Technicolor TC7200.U routerrel!!), ahol sehogysem tudok rácsatlakozni egyetlen LoL (League of Legends) szerverre sem (Váratlan hiba történt a bejelentkezés során....)
    Utána olvastam a dolognak több fórumon is és kiderült, hogy ez a hiba azoknál fordul elő akiknek a UPC az internet szolgáltatójuk, azonban konkrét megoldásokat nem találtam.
    Próbáltam már elég sok dolgot: windows tűzfalt egyből kinyomtam, próbáltam kábelesen és wifisen is (egyik se működött), a játékot már újratelepítettem, a routerben lévő blokkoló funkciókat kikapcsoltam (pl.: tűzfal), engedélyeztem a routerben azokat a portokat amit a LoL használ és ezek ellenére sem tudok bejelentkezni a játékba. (Viszont tudok csatolni traceroute-t és ipconfig-t is!)
    Mást sajnos már nem tudok kitalálni és interneten se találtam megoldást, ha valaki tudna segíteni az ügyben azt szívesen venném!

A válaszokat előre is köszönöm!

Ui.: én még egy szoftverfrissítésre gondoltam csak nem találtam a routerhez firmware-t

Új hozzászólás Aktív témák