Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen monitort vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Amazon Kindle
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nyomtató topik
- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
tronnyeg
csendes tag
válasz
Vasinger! #6239 üzenetére
Ma 9, énis jönnék játszani, végre egy kis csapatmunkás tf2, mint régen.
5 mp respawn time már jó, de ha sokan vagyunk akkor azért jobb ha egy kicsit több. 0 mp-s pubon szokott ez nagyon kijönni, amikor az uccsó pontot nem lehet befoglalni hiába ölöd meg a fél csapatot, mert mire egyet pislogsz már megint ott vannak. Ez fragelni, meg hentelni jó, de játszani nem
Versenyeken nemtudom mennyi a szokásos respawn. de szerintem 5-7 minimum van. Meg kéne célozni a standard értékeket, ha tényleg komoly játékot akarunkA steam ph-s gruop-ban benntvagyok, ugyanezen a néven mint itt. Ha este lesz szeró, jövök
Továbbá ajánlom mindenkinek a teamfortress.hu oldalon lévő kompetitiv tf2 cikksorozatot. Be is linkelem:
http://www.teamfortress.hu/news/search?search=kompetitiv&author=&date=all&sort=date&order=asc
Nagyon sok hasznos dolog és okosság van benne
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz
Nekem is jó a ma 9.
Én vagyok az a kérdőjel van a fejem helyén ember, aki tegnap kommentelt a csoport "kinek mikor jó?" részén.
Semmilyen szinten nem szeretném, ha az a név hozzákapcsolódna az itteni fórumos munkásságomhoz, szóval azért nem írom le.A kezdőknek részhez: Tegnap játszottam pár mapon. Teljesen egyértelmű felépítésűek, tele útjelzőkkel, satöbbi. Piece of cake.
Nekem eddig a pyro kaszt jött be a legjobban, de igazából bármivel szívesen vagyok.Más: Megéri az 1 eurot a prémium? Gondoltam, hogy valami értelmest kellene venni, a lvl50-es cuccok közül mondjuk az egyik annak tűnhet.
[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
válasz
csak egy pár cuccot akartam sniperhez mert minden máshoz van, megcsináltam most megvan minden milestone de azt visszaresetelem, amúgy meg kaptam 10 tárgyat, de felesleges volt de remélem nem lesz semmi gond, van az accomon még cs:s,l4d2,ut3. emiatt bannolhatnák az egészet? szerveren voltam, a kereső is megtalálja, remélem nem lesz semmi gond.
Az második accommal viszont megcsináltam mindent, vagyis 30 cuccot adott, de az nem érdekel igazán mert az csak tf2-nek van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szólánc.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...