Hirdetés
- Monitor hiba topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem nőtt a Windows 11 hardverigénye
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az NVIDIA szerint a GeForce RTX 5080-on is hiányozhatnak blending egységek
- Megjött a PRO szériás Samsung SSD-k legújabb nemzedéke
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Még annyi az előző okfejtegetésemhez (#8932), hogy nem lehetne esetleg legalább 1 nappal előbb kiírni a soron következő eventet?
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz
Kassadin #8946 üzenetére
Nyugi, nem úgy szóltam be az érintettnek, hogy semmi közöm a csoporthoz.
Akikkel többet játszottam/szoktam játszani simán publicon:
-=DS=- csana | k4csa | Debilon | iPhone||.gtamate | Cucuska2 | grotesc | iScream^ | t3lle1sz
Akikkel általában csak a PH szerveren találkoztam (de többször):
Whisperty | @sdR | [Rics] | Vasi | Lorenzo[HUN] | zoliBár a nagyobb részükről nem tudom belőni, hogy itt a fórumon mi a felhasználónevük.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz
Kassadin #8940 üzenetére
Még akkor csatlakoztam a grouphoz, amikor egy blogoutos bejegyzés volt az egész a játék ingyenessé válása után nem sokkal. Azóta legfeljebb 1-2 napos kihagyásokkal követtem a topicot. (Utóbbi esetben visszaolvasva.)
Másrészt hidd el, játszottál velem többször is.[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz
Vasinger! #8931 üzenetére
Kár itt fenyegetőznöd. ollie eléggé aktív tagja ennek a topicnak, valószínűleg látta már a hozzászólásod előtt is a történteket.
Mint írtam, múlt hónapban körülbelül 2 hétig futott rossz verzió a szerveren. Majdnem minden napra ki volt írva event, de egyszerűen nem lehetett felmenni a szerverre. Hiába jeleztem/jeleztük a dolgot itt a fórumon, sőt az egyik eventnél is, nem kaptam/kaptunk semmi választ.
A rejtélyes verzióhiba előtti hetekben 3-4 eventen egyhuzamban megjelentem. Volt, hogy egymagam voltam fenn, volt, hogy másodmagammal.
Ezek után a magam részéről azt tudom mondani, hogy az én lelkesedésem ilyen téren teljesen lelankadt. A PH-s csapattal összesen 4-5 alkalommal játszottam jót, pedig 15+ eventen biztos ott voltam, vagy megpróbáltam ott lenni.
No offense, ez most egy teljesen objektív vélemény akar lenni.[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz
wwenigma #8923 üzenetére
81.0.104.106:26017 volt régen.
Most ezen az IP:port-on egy TF2 Arena Server nevű fut - nem tudom, miért.
IP-hez pl. a Kedvencek fülön tudsz csatlakozni.
Ha esetleg nem tudnád, van egy ProHardver! Team Fortress 2 (PH!-Gamepod) nevű Steam Group. Ott mindent megtalálsz, ami kellhet a PH-s játékhoz.Én személy szerint nem olvastam az előző hozzászólásod..
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz
#49553920 #8921 üzenetére
Nem vagyok a barátod. Soha nem is voltam.
#8919-ben az 5. pontod mintha arról szólt volna, hogy le tudod nyelni a békát, és nem érdekel, amit írok.
Ezek után amit itt előadsz csak egy színjáték, mert kb. ennyit ér a szavad, ha soha nem tartod be, sőt nem is emlékezel rá. Nagyon meghatódtam, remélem mások is.[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz
#49553920 #8919 üzenetére
5. On topic hozzászólásra ne válaszoljak? Ugye ezt te sem gondolod komolyan? Nyiss egy blogot, ott garantáltan nem válaszol senki neked.
1. Szerencsére a fórum adatbázis jobban emlékszik arra, hogy mit írtál, mint te magad.
#8911: Nem nyitnék vitát és a negatív visszajelzésekkel nem fogok foglalkozni.
Te utána erre a hozzászólásra hivatkoztál abban, amiben leírtad, hogy #8915: a negatív hozzászólások nem érdekelnek...
Én pedig erre reagáltam meglepő módon.2. Nem kell nekem semmi jogosítvány, hogy egy egoistának elmondjam, hogy nem ő szülte a világot. Azt meg remélem tudod, hogy a komál az egy roma eredetű szó.
3. Elolvastam, mint látod az 1. pontom. Neked viszont ajánlom a Memorexet, vagy a Cavingtont.
4. Te.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz
#49553920 #8915 üzenetére
Mintha azt írtad volna, hogy nem fogsz a negatív visszajelzésekkel foglalkozni, nem azt, hogy nem érdekelnek. Ennek ellenére válaszoltál rá, így segget csináltál a szádból.
Én egy csodálatos péntek estét töltöttem a barátnőmmel. Valahogy nem tud meghatni a szájtépésed, hogy biztos lett volna 1 órám TF2-zni közben. Különben is, ki a péklapát vagy te, hogy elvárd, hogy mások játszanak veled egy előre kinyilatkoztatott időben?
Ja, majdnem elfelejtettem: Ezt a hozzászólásomat csak isteníteni szabad. Tőled egyenesen elvárom ezt a hozzáállást! Tilos ellenvéleményt megfogalmaznod.
Megjegyezném, hogy többször is játszottam PH-sokkal egy másik szerveren, amikor volt kiírt időpont. Szóltam is, hogy jöjjenek át. Aztán kiderült, hogy a PH szerveren régi verzió fut, így vissza akartunk volna menni oda, ahol alapban voltunk. Nem jött az sem össze, mert addigra betelt a miattunk felszabaduló 3-5 slot. A harmadik ilyen eset után én már magasról teszek a kiírt PH eseményekre.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Nálam biza azt írja, hogy más verzió fut a PH szerveren, mint amire nekem jól esne csatlakozni.
sp@rtan: Van #25-26-27-28 ládám, ha esetleg érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Mennyit ér kb egy WC-pumpa? ([link])
-
FehérHolló
veterán
Mit érdemes csinálni fél oldalnyi triplikált és duplikált fegyverrel? (főként achievementekkel is megszerezhetőkről van szó)
Kaszt token, slot token, fém, vagy mi a szösz?[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz
BandiHUN #7160 üzenetére
Nekem van pár (kb. 6 db) ládám, a legmagasabb számú 25, vagy 27 (inkább előbbi).
Random fegyverért, ami még nincs meg nekem (ez elég sok lehetőséget jelent), vagy fémért cserélem.Este beszélgethetünk róla, de most meló. Csak sikerült ellógnom 2 percre.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
A Win 7 alatt előforduló elhalkuló hangos problémára megoldás:
1. Control Panel -> Sound -> Communications -> When Windows Detects Communication Activity -> DO NOTHING
2. Control Panel -> Sound -> Playback -> Megfelelő eszközön Properties -> Advanced -> Allow applications to take exclusive control of this device KIKAPCSAz első az esetek 95%-ában elég.
Bocsi, angol Win.
Kereséshez tagek: low quiet sound hang halk alacsony süket hang kolbász Windows 7 zene túl probléma[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Elbeszélünk egymás mellett. Szerintem is nehéz a kommunikációt megoldani, de sokkal nehezebb egy állandó csapatot összehozni.
Abban is igazat adok, hogy amíg annyit nem sikerül elérni, hogy az emberek használják a mikrofont, nem érdemes csapatépítésben gondolkodni. Továbbá amíg nincs csapatépítés, addig el lehet felejteni kompetitív játék ábrándját.
Funolni viszont nagyon jót lehet együtt, arra bőven jó ez az egész PH TF2 csoport. -
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
válasz
Vasinger! #6258 üzenetére
Az embert (=engem) össze lehet kapcsolni, azt nem szeretném, hogy a P betűs nevet kidobja a google a FehérHolló+prohardver párost begépelve. Kaptam mostanában életveszélyes fenyegetéseket, mert lebuktattam egy csalót. Akkor még a P betűs e-mailem volt, és azzal elég sok más személyes adatomhoz is hozzá lehet jutni.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz
gtamate2 #6255 üzenetére
Ez általában egy áthidalható probléma.
Más kérdés, hogy én nem akarok soha többé versenyszerűen/klánban játszani. Öreg vagyok már hozzá.
Ez nem azt jelenti, hogy nem akarok még minimális szinten sem elmélyedni a linkelt taktikákban. A Scoutos például nagyon bejön, szívesen vállalnám azt a szerepet.[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz
Vasinger! #6239 üzenetére
Nekem is jó a ma 9.
Én vagyok az a kérdőjel van a fejem helyén ember, aki tegnap kommentelt a csoport "kinek mikor jó?" részén.
Semmilyen szinten nem szeretném, ha az a név hozzákapcsolódna az itteni fórumos munkásságomhoz, szóval azért nem írom le.A kezdőknek részhez: Tegnap játszottam pár mapon. Teljesen egyértelmű felépítésűek, tele útjelzőkkel, satöbbi. Piece of cake.
Nekem eddig a pyro kaszt jött be a legjobban, de igazából bármivel szívesen vagyok.Más: Megéri az 1 eurot a prémium? Gondoltam, hogy valami értelmest kellene venni, a lvl50-es cuccok közül mondjuk az egyik annak tűnhet.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Hatalmas ez a játék.
Hozzáadtam magam a csoporthoz, friends-be még nem, de egyelőre még nem is kívánom. Ma este is lesz valami őrület? -
FehérHolló
veterán
Úgy látom, nem arattam osztatlan sikert a TS3-mal.
Amíg írásos kommunikáció van, addig nem lesz csapatszintű taktika... -
FehérHolló
veterán
Ma rám ne számítsatok. Azt írja, hogy még 17 óra letölteni, majd holnap reggel elkezdem munkába menet, azt majd a következő alkalmon részt veszek.
-
FehérHolló
veterán
Más kérdés: Az ingyenes vacakban rendelkezésre bocsátott 50-es inventory elég egy kevésbé gyűjtögető életmódú játékhoz?
Esetleg van egyéb, játékélményt jelentősen rontó hátulütője az ingyenes verziónak?[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz
Vasinger! #6201 üzenetére
Játékon belüli voice: sok helyen tiltják (nem TF2-ről beszélek), minősége rosszabb, gomblenyomásra működik, többi (akár nem magyar) csapattag is hallja, közben a játék hangjai mute/halkabb.
Van pár olyan TS3 szerver, ahol megtűrik az ideiglenes, pass-os csatornákat. Bár mindegyik szerveren lesznek mások más csatornán, de nem zavar senkit az égvilágon.
Ezek közül legalább egyet ismerek, ahol még talán engednek állandó csatornát regelni.Más: 5 órát ír letöltésre. Szóval én ma nem fogok hozzátok csatlakozni.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz
whisperity #6198 üzenetére
Átterelve egy másik síkra a beszélgetést:
Miért nem egy dedikált TS szerveren hupákoltok? Van félszáz ingyenesen hozzáférhető Magyarhonban is. Neked kevesebb terhelést jelent, mindenki örül, hogy nem ingadozik annyira a minőség, van fix IP, stb.Channel adminisztárció szempontjából a 3-as pedig pont olyan, mint TS2.
Olyan fél évig hostoltam Ventri szervert. Ezután alakult ki a fenti véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz
whisperity #6193 üzenetére
eh, miért nem TS3? o_O
Telepítenem kell egy TS2 klienst is akkor, pedig erre 4 éve nem volt példa.Szerk.: Nem nagyon akarok itt hupákolni, de tudok pár ingyenes TS3 szervert, ami megfelelne a célnak hosszútávon is. Hangminőségben és sávszélterhelésben jobb a 3-as verzió szerény véleményem szerint.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz
whisperity #6190 üzenetére
Van még hely? Most leginkább darálni van kedvem. Hosszútávon viszont mérnök-sniper/kém-doki ilyen prioritási sorrendben.
Van esélyem rá, hogy 2 óra alatt lejön, és ti is lesztek TS-en/ventrilon, vagy valami hasonlón? (Steam voice chaten engem felejtsetek el.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ingatlanos topic!
- Monitor hiba topik
- Steam topic
- Pontosan ekkor érkezik a One UI 7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tudományos Pandémia Klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- TOPC i7 12700H ES + B760 DDR4 ITX alaplap
- 7omai das cam A800S 4k autós menetrögzítő
- Elpida 2GB DDR3 1600MHz EBJ20UF8BDW0-GN-F
- Asus VivoBook X515 15.6" laptop, 11.gen i3, 256gb ssd, világtó billentyűzet. Garancia.
- Lenovo Yoga 300e type-c/ Intel/SSD/ Érintő kijelző 2in1/Office/ Több órás/ Gari/ Újszerű /Számla