Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Vezetékes FEJhallgatók
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Végül a Rossmannba mentem inkább, mert ott kapni filteres Dilmah teát (DM-ben nincs), pure green-t vettem. Itt jókat írtak róla úgyhogy vettem azzal a szándékkal, hogy ha nem érek rá akkor gyorsba filterest dobok össze, ha ráérek akkor meg szálasat. Szálasból a zöld dobozos Dr. Chen-t vettem, kezdésnek szerintem megfelel. Chunmee tea azt írja a doboz.
Mivel csak fém szűrőm van így a szálasat egyelőre hanyagolom későbbre amíg szerzek be készletet, most a filterest iszom, úgy készítettem ahogy a nagykönyv írja, pontosan betartva mindent. Meglepődtem, mert valami erős ízre számítottam, de pont hogy enyhe. Soha nem ittam még zöld teát, ilyen lazább széna, fű, rét ízvilág, enyhén növényes aromával. Tartottam tőle, hogy valami undi kesernyés íze lesz, de ez pont, hogy jó. És nem pörget, inkább csak lazít, nekem pont megfelel. Eddig nagyon bejön.

Szálas teát elvileg lehet többször is használni, azt hogyan szokás? A reggeli adagot benne hagyom a kancsóban nedvesen, de persze víz nélkül és délután megint felöntöm csak?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- One mobilszolgáltatások
- Mozgásban a Forza Horizon 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Ritkaság! Kékséges Nothing Phone 3A 12GB/256GB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest