Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Asztrofotózás
- Hobby elektronika
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Közeleg a karácsony. Ilyenkor ünnepi teák járnak.
A Carpe Diem is összehozott egy párat. Kaptam kóstolóba egy érdekeset, valamint vettem ennek a rooi-s változatát.
Összetétele nagyjából (amit felismertem benne): fahéj, narancshéj, aszalt alma, kardamom, kevés hibiszkusz (tényleg alig), meg valami tejszínszerű dolog.nagyon finom volt, csak nekem túl édes, ezért egy kis citromlével leütöttem. Így már tényleg fantasztikus volt.
Most nézem, a rooi-s változat egy kicsit más, abban van mandula és rózsabors is. Ez már tényleg finom, nem túl édes, bár én a borsot kihagytam volna belőle. Nyitott vagyok a változatosságra, de azért a bors nem teába való
Amit az előző télen (vagy talán múlt karácsonykor?) próbáltam ki, az se rossz, bár könnyű elrontani: kevés friss gyömbér, fahéj, szegfűszeg, aszalt gyümölcsök, édesgyökér, mentalevél. A gyömbérrel nagyon el lehet rontani, ha nem keveset teszünk bele, de ha pont jó, akkor isteni.
Kellemes teázást mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Gamer PC AMD Ryzen 3500X/16GB DDR4 /Nvidia 1650 4 GB/256 GB SSD + 1 TB HDD 6 hó garancia, számlával!
- Beszámítás! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest