Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windowsos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Közeleg a karácsony. Ilyenkor ünnepi teák járnak.
A Carpe Diem is összehozott egy párat. Kaptam kóstolóba egy érdekeset, valamint vettem ennek a rooi-s változatát.
Összetétele nagyjából (amit felismertem benne): fahéj, narancshéj, aszalt alma, kardamom, kevés hibiszkusz (tényleg alig), meg valami tejszínszerű dolog.nagyon finom volt, csak nekem túl édes, ezért egy kis citromlével leütöttem. Így már tényleg fantasztikus volt.
Most nézem, a rooi-s változat egy kicsit más, abban van mandula és rózsabors is. Ez már tényleg finom, nem túl édes, bár én a borsot kihagytam volna belőle. Nyitott vagyok a változatosságra, de azért a bors nem teába való
Amit az előző télen (vagy talán múlt karácsonykor?) próbáltam ki, az se rossz, bár könnyű elrontani: kevés friss gyömbér, fahéj, szegfűszeg, aszalt gyümölcsök, édesgyökér, mentalevél. A gyömbérrel nagyon el lehet rontani, ha nem keveset teszünk bele, de ha pont jó, akkor isteni.
Kellemes teázást mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- ASUS routerek
- Nintendo Switch
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest