Hirdetés
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
klepto
addikt
De ez szallagos megoldás, és a régi írógépekről, vagy pénztárgépekről szerzett tapasztalatom alapján egy festékszallag nem egy nyomtatásra elég. Gondolj bele, egy írógépben a fekete szallag lefut, egy válltó átállítja a haladás irányát, és ilyenkor ugyanazzal a szallaggal újból lehet gépelni, mindaddíg amíg el tudod olvasni amit gépeltél, nem kell cserélni szallagot. Akkor ebben a nyomtatóban miért van úgy megcsinálva, hogy egyszer lefut, és utána csere :F Attol, hogy egyszer átfutott nem feltétlenűl válik nemfogóvá, vagy igen? És ha kézzel visszatekerem a szallagot az elejére, akkor újból lehet nyomtatni vele? :DDD
-
GP-Sz
senior tag
-
GP-Sz
senior tag
Szvsz bármilyen cdre lehet vele nyomtatni. Pont ezért jó ez a thermal transferes megoldás.
Ez egy feliratozó, felesleges tőle túl sokat várni. Arra szvsz tökéletes és olcsó is. Bár a tenta kevésbé de azért az az 50Ft/lemez nem vág földhöz senkit.
Színesben, vagy képet pedig szerintem ne akarjon vele senki nyomtatni, egy 74x16mmes terület arra pont elég, hogy szöveget írjunk bele, másra nem jó. -
Bash
őstag
Így van. Itt a pdf, ha érdekel még: [L]http://www.tdk-europe.com/products/uk/pdfdownloads/02/label_printer/uk_flyer.pdf[/L]
Szerintem ennél sokkal jobb megoldás, ha veszel öntapadós CD-címkéket, arra jó minőségű nyomatokat lehet készíteni egy jobbfajta tintasugaras nyomtatóval, és utána már csak rá kell ragasztani a lemezre a címkét. -
klepto
addikt
Vagyis képet, logót nem lehet vele nyomtatni, és csak a fehér ''tetejű'' cd-re képes nyomtatni, a szitázható fémes színűre nem?
-
Bash
őstag
Letöltöttem a manual-t, kicsit beleolvasgattam. Szerintem nem valami jó megoldás ez sem. Egyszerre csak egy festékkazettát lehet beletenni, tehát a négy szín valamelyikével lehet nyomtatni vele. Csak a CD alsó és felső felére lehet csak szöveget nyomtatni, ott is csak egy meghatározott területre.
-
klepto
addikt
Erről lenne szó:
Az terméket az users hírdeti. Ugye egy cd-nyomtató még mindíg marha drága, ezért ez nem rossz alternatívák tűnik egyedi cd készítéshez, kérdés, hogy ez csak feketén, vagy színesen is tud-e nyomtatni, és milyen lemez kell hozzá?
Aktív témák
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest